Link Love

Link Love

Ik ben nog een beetje in ontkenning dat het alweer vrijdag is. Het weekend lijkt nog maar net voorbij en er staat alweer een nieuw voor de deur. Examens zijn echt wel heel slecht voor mijn hoofd en ik ben nog niets eens echt begonnen. Tegenwoordig dagdroom ik ook dat ik afspraken met profs vergeet en op verkeerde momenten mijn mondelinge examens wil afleggen. De nachtmerrie versie van dagdromen als het ware. Niet tof. Misschien dat ik mij dit weekend op één van onderstaande DIY’s ga smijten om mijn gedachten te verzetten…

Link Love

01. Schattige handgemaakte bloempotjes van klei van Say Yes To Hoboken
02. Home Sweet Home Wall Art van JenLovesKev
03. Hoe cool is dit DIY reisjournaal van Last Days of Spring niet? Ik ben zelf bezig met een boekje over mijn Berlijn reis van vorig jaar te maken en deze post komt als geroepen!

Link Love

01. DIY om zelf übercoole gepixelde handdoeken samen te stellen
02. Een DIY voor enveloppen met zo een koordje, schattig enzo, via Minieco
03. Een makkelijke DIY om stickers te maken van Japanse Washi tape.
04. Toy A Day is de blog voor mensen die graag papieren speelgoedjes maken, onder andere deze Domo, maar ook nog veel (bv Steve Jobs & Le Petit Prince), veel meer!

Ook nog cool:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Liesbeth June 1, 2012 at 1:15 pm

  oh, merci voor dit leuke overzicht
  tonnen inspiratie!

 • Reply Marlous June 1, 2012 at 2:51 pm

  Leuke links! En leuk dat ik er tussen sta!
  Jouw blog is ook erg mooi, ik ga ‘m volgen!

 • Reply elisse June 1, 2012 at 3:33 pm

  Picmonkey is zalig he!! Ook mijn laatste verslaving haha! En idem, ‘t is gewoon al vrijdag! Ik begin dinsdag pas, en gij?

  • Reply Plutomeisje June 1, 2012 at 3:48 pm

   Volgende donderdag pas, ‘k heb er maar drie, allemaal kort op elkaar, dus ik ga er ook snel vanaf zijn (niet snel genoeg natuurlijk :P). Ahja en woensdag “verdediging” van mijn bachelorpaper, waar ik nu al zenuwachtig voor ben..

 • Reply marlou June 2, 2012 at 12:26 pm

  ahhh zoveel leuks!! ik ga gelijk de “enveloppen met koortje” en washi tape stickers DIY’s opslaan (en hopelijk later vandaag proberen). thanks voor het delen 🙂
  en heel veel succes met je examens!

 • Leave a Reply