Handmade

In mijn pauze

Helaas geen Link Love vandaag, ik spendeerde deze week niet genoeg tijd online om genoeg leuke tutorials of interessante linkjes te verzamelen, mijn pauze bracht ik namelijk vooral niet online door. Wat ik dan wel deed? I got crafty!

Geborduurde fiets

Geborduurde Fiets

Ik werkte mijn fietsje af, ondertussen hangt het te pronken in de gang. Ok, de banden zijn niet perfect (mijn “transfer” manier was dat zeker ook niet), maar al bij al niet slecht voor een eerste keer!

Enveloppe

Enveloppe

Plots had ik zin om een enveloppe te illustreren. Waarschijnlijk een beetje onder invloed van deze super mega zalige, compleet van een ander niveau, enveloppe van Glenn Arthur. ‘t Mijne is ook cool… een beetje toch… als ge het niet vergelijkt met iets anders bijvoorbeeld. ‘k Heb wel nog geen idee wat ik er mee ga doen (ondertussen begonnen aan een tweede enveloppe), misschien moet ik brieven beginnen schrijven. 🙂

Hebben jullie iets gemaakt deze week? Snelle DIY’s zijn altijd welkom, ‘k heb nog een week examens voor de boeg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply elisse June 8, 2012 at 10:57 am

  Nog maar een week? Boehoehoehoe, ik ben een mental breakdown nabij! Wel toffe diy’kes! Waar haalt ge dat eigenlijk, zo’n ‘hoepel’ om op te borduren?

  • Reply Plutomeisje June 8, 2012 at 12:11 pm

   Jup, ‘k heb maar drie examens en ze vallen allemaal kort achter elkaar. Niet opgeven alleszins!
   Die hoepel komt uit de Veritas, maar bij Pipoos heb ik dat ook al zien hangen. ‘k Wou ze altijd tweedehands vinden, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Zo een kleintje kost €4,90.

 • Reply Filles de la Nuit June 8, 2012 at 11:43 am

  Neem eens een kijkje op: http://www.cremedelacraft.com/

  • Reply Plutomeisje June 8, 2012 at 12:12 pm

   Ah die site kende ik nog niet, merci 🙂

 • Reply Yasmin June 8, 2012 at 8:29 pm

  Ziet er goed uit!

 • Leave a Reply