Handmade

In mijn pauze II

Vorige semester bewerkte ik tijdens de examens mijn notitieboekje, zo een ding dat ik overal mee naartoe sleur. Normaal zijn collages maken op schriften en mappen wel een beetje mijn ding (ik vind het toch altijd geslaagd), maar deze keer kwam er niet zoveel van terecht. Een Japanse krant en twee afbeeldingen en ik vond mijn draai niet in mijn doos met knipsels.

Notitieboekje

Denk er vooraan nog een dromerige zwart-wit roadtrip foto bij en ge zijt er. Mijn schriftje had ondertussen al serieus afgezien, de krant was hier en daar aan het loskomen, de zwart-wit foto zag er niet meer zo fris uit enzovoort. Tijd voor een make-over dus!

Notebook

De after, zelfde achtergrond en een beetje meer dingetjes opgeplakt. ‘t Zit niet echt een thema in, maar gewoon leuke prentjes bijeen geplakt en dat is goed genoeg voor mij. 🙂 Net iets inspirerender dan ervoor alleszins!

Notebook

‘k Vind het achteraf altijd jammer als ik een schriftje koop waar al iets op staat, ik mis dat eigen maken dan. Bewerken jullie notitieboekjes en schetsboeken ook? Of is een onbewerkt hip Moleskine of Orla Kiely schriftje meer jullie ding?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Charlotte June 12, 2012 at 3:36 pm

  De after vind ik zeer geslaagd! Very nice 🙂

  Succes nog met de examens ook, enzo.

 • Reply Annie June 12, 2012 at 3:41 pm

  Leuk gedaan! Ik ben op het moment mijn moleskine die ik als reisdagboekje ga gebruiken ook aan het bewerken met witte viltstift. Dan kan ik ze later makkelijker van elkaar onderscheiden.

 • Reply Marlous June 12, 2012 at 3:59 pm

  Erg mooi! Ik heb dit laatst nog op mijn verjaardag gedaan, als ouderwets ‘kinderfeestje’. Gewoon wat blanco boekjes ingeslagen en mijn hele collectie tapes, papier, stempels e.d. op tafel gelegd. Waren mooie boekjes geworden!

  • Reply Plutomeisje June 12, 2012 at 6:04 pm

   Ja, ‘k had het gezien op je blog, ze zagen er super uit! Ben dan direct gaan zoeken naar die schriftjes van de Hema, want ze zijn echt ideaal om zo te bewerken.

 • Reply elisse June 12, 2012 at 7:04 pm

  Sehr schon! Ik heb eigenlijk niet echt zo’n notitieboekske, kzou dat misschien is ne keer van top tot teen zelf moeten maken 🙂

 • Reply Hannelore June 12, 2012 at 7:32 pm

  Tegenwoordig ga ik voor de moleskine’s, maar vroeger deed ik dat ook! Gewoon het goedkoopste kopen wat ik kon vinden (meestal met lelijke felgekleurde glittertekeningen op) en dan overplakken met fijne prentjes 🙂

  • Reply Plutomeisje June 12, 2012 at 9:40 pm

   Oew dingen met glitter op zou ik niet snel kopen, ik ben echt enorm kieskeurig op gebied van schriftjes (de lijnen mogen niet te hard gedrukt zijn, papier moet dik genoeg zijn en liefst niet uitvloeien, mijn kaft moet hard genoeg zijn, ‘t moet groot zijn zodat je makkelijk kunt schrijven, maar ook niet te groot… Hoezo moeilijk? :P)

 • Reply Yasmin June 12, 2012 at 9:19 pm

  Ziet er leuk uit. Ik heb altijd al niet-blanco boekjes gekocht, dat is niet echt bewust 🙂

 • Reply marlou June 12, 2012 at 9:35 pm

  superleuk is het geworden zeg!
  ik heb alleen nog een moleskine agenda, verder zijn al m’n notitieboekjes eigenlijk weg… jammer wel, misschien moet ik er maar weer eens aan gaan.

 • Reply Josie Something June 18, 2012 at 9:16 pm

  Heb net afgelopen week een Orla Kiely gekocht. Wel heel duur, maar wou er toch zo graag eens eentje hebben;

 • Leave a Reply