Fashion, Handmade, Sewing

Bloemetjesjurk

Na mijn laatste examen zag ik het helemaal zitten om wat nieuwe blogposts online te gooien, maar dat was buiten mijn crashende computer (stiekem blue screens aan’t doen) en mijn camera (err 99 wat wilt zeggen: “‘t kan van alles zijn”) gerekend. Gelukkig raakten beide problemen verholpen, hoewel ik er toch een paar uur zoet met ben geweest.

Terwijl mijn pc volledig opnieuw geïnstalleerd werd, werkte ik een kleedje af dat al van voor de examens op mijn naaitafel lag en met mondjesmaat richting afwerking evolueerde.

Bloemetjesjurk

Dit kleedje is (alweer) een aangepaste versie van het Knipmode kleedje (jurk 22 uit Knipmode 7 – juli 2011) waarmee ik ook mijn Little Laced Dress maakte. En waarvan ik nog altijd geen foto van het origineel postte. Hmm. Het bovenstuk liet ik zoals het origineel was, de rok paste ik aan met behulp van deze tutorial. Gewoon veel voller en zwieriger enzo.

Bloemetjeskleed

Ik moet altijd wat onnozel staan doen als het Vriendje foto’s trekt, anders sta ik helemaal gespannen op iedere foto en ‘t is nu ook al erg. Ik kan u echter niet alle debiele foto’s onthouden, vandaar eentje:

Bloemetjeskleed

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply søt June 19, 2012 at 11:20 pm

  Heel mooi, dat model staat je goed! (al mocht je nog wat meer decolleté vrijlaten 😉

  • Reply Plutomeisje June 20, 2012 at 11:35 pm

   Hmm, ‘t heeft al heel wat decolleté eigenlijk, meer dan de foto toont + ‘t valt een beetje open als ik mij naar voor buig, meer zo er wat over zijn, denk ik. 😛

 • Reply Kathleen June 20, 2012 at 8:54 am

  Ferm kleedje!

 • Reply la merlette blanche June 20, 2012 at 9:45 am

  WAUW! Respect zeg, zo’n geweldig mooi kleedje!

 • Reply elisse June 20, 2012 at 11:10 am

  amaaai, als da geen schoon kleedje is!

 • Reply Floor June 20, 2012 at 12:19 pm

  Leuke jurk!

 • Reply Plutomeisje June 20, 2012 at 11:36 pm

  Hehe, dank u allemaal. ‘k Was er in het begin niet helemaal zeker van, maar hoe meer ik het draag hoe leuker ik het vind en nu met al die positieve reacties zeker! ^-^

 • Reply So far – pt.2 | Plutomeisje July 4, 2012 at 11:35 am

  […] compleet naast de museumkwestie: weet ge dat kleedje waar ik hier naar verwijs, dat nooit gefotografeerd raakt? Awel, ‘k heb dat aan op de foto’s. […]

 • Reply mangelmoes November 28, 2012 at 7:19 pm

  Och zo schoon! Ik denk dat ‘k ondertussen al half uwen blog heb doorgelezen en ik ben grote fan! Ge schrijft ook echt grappig, supertof om te lezen! mangelmoes

 • Reply 24 before 25 – flashback | Plutomeisje January 28, 2013 at 10:56 am

  […] mild zijn voor mijzelf. Ik raakte aan 8 kledingstukken (Fietsrokje – Jurkje met kant – Bloemetjesjurk  – Meringue Rokje –  Belladone Jurkje – Sorbetto top – Meringue II – […]

 • Reply Me-Made-May: Inventory! | Plutomeisje May 1, 2013 at 12:22 am

  […] verschillende versies (1 – 2 – 3) van jurk 22 uit Knipmode 7 […]

 • Leave a Reply