Daily Life

So far…

… begon de vakantie denderend en niet denderend tegelijkertijd. Mijn computer is helaas niet 100% genezen van zijn blauwe schermen, maar ik heb niet echt een idee wat ik er kan aan doen. De camera leek aanvankelijk ook bekomen van zijn kuren, maar nu staat hij al meer dan een week werkloos op zijn plank, terwijl ik probeer te beslissen of ik een nieuwe spiegelreflex wil of toch maar beter voor een goedkoper compactcamera model ga. Niet simpel.

Shoplog

Om mijzelf op te vrolijken liet ik mij een beetje gaan op gebied van verzorginsproducten. Ik ben lichtjes verslaafd aan de Mango douche gel van de Body Shop (vandaar de grote fles ^-^), maar de Papaya biedt wel serieuze concurrentie. OPI’s Thanks a Windmillion & Jade is the new Black mochten mijn nagellakcollectie uitbreiden (die vooral uit tinten groen begint te bestaan :P). Zoals gewoonlijk vond ik trouwens mijn goesting niet in de winkels, maar de mooie lap groene katoen uit Stoffen Artevelde gaat volgens mij een heel schone rok worden, wel volledig naar mijn goesting!

Limonade

Normaal ben ik niet erg experimenteel op gebied van drankjes, maar ik kon het schattig flesje Bionina Limonade (Miss Blood Orange) niet laten staan. ‘k Ben er nog niet uit of ik ze nu wel of niet lekker vond, ‘k denk dat ik nog een tweede keer ga moeten testen. 😉 Het drankje ernaast is zelfgemaakte limonade volgens dit recept. Erg yummy en de ideale manier om die zelfgeplukte, maar helaas licht onfirsse frambozen te verwerken. En ja, de combinatie van citroenen en frambozen zorgt voor dat soort roze, geen kleurstoffen toegevoegd.

Shoplog

Mijn stofschaar & naaimachine kregen ook nog niet veel rust tot nu toe. Ik knipte vierkantjes voor mijn lappendeken, begon eindelijk (!!) met de Tatanne tas uit te knippen, stikte twee walvissen in elkaar (eentje voor een babyborrel en eentje voor het petekind van het Vriendje). Ik maakte ook nog een kleine versie van mijn vossenkussen, maar in al mijn haast om het in te pakken vergat ik het natuurlijk te fotograferen.

Stofjes knippen

Vorige week trokken we trouwens nog naar Brussel, maar daarover later meer. Deze week gaat er wat rustiger aan toegaan, ‘k heb namelijk vakantiejob. De planning voor deze week is dan ook bescheiden: een verjaardagscadeau in elkaar steken, een kledingstuk in elkaar steken en door de Veldstraat en aanverwanten lopen tot ik wel mijn goesting in de solden vind.

Wat staat er bij jullie op de planning? Ook solden jagen of is dat een periode die jullie compleet negeren?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply la merlette blanche July 3, 2012 at 11:32 am

  Mm, bionina! Onlangs eens ergens geproefd en ik vond dat wel erg lekker. Het waren wel andere soorten (ik weet niet meer dewelke..). En op solden jagen, nee, dank u. Ik ben eerder een plukker 😉 Als ik iets tegenkom dat me bevalt, zal ik het overwegen, maar in de buurt van jagers op zoek naar de ideale prooi begeef ik me liever niet…

  • Reply Plutomeisje July 4, 2012 at 7:12 pm

   ‘k Geloof dat ze ook Grapefruit hebben en nog een derde smaak. Misschien dat ik die lekkerder ga vinden, dus ze zullen wel nog eens in mijn kar belanden. 😛

   Maandag was het trouwens lichtjes zot in de solden. ‘k Was vlug na mijn werk gegaan en ‘t was echt een overrompeling. Gisteren nog eens teruggekeerd en ‘t was heel wat rustiger (hoera voor die 5 miezerige regendruppels + grijze wolken!). Mijn buit bleef echter nogal bescheiden. 😛

 • Reply elisse July 3, 2012 at 11:35 am

  Oh minder van uw tegenwerkende elektronica seg, khoop dat het snel (vanzelf) opgelost geraakt! Mijn week wordt nog druk, maar dat vind ik niet erg zene! Morgen nog een dagje werken bij de Grabbelpas, verder naaien naaien naaien, nog wat lastminute afspreken met vriendinnetjes en kroelen met mijn liefje en inpakkeeeeeeeeen en zondagmorgen voor 10 dagen naar Tsjechië vertrekken!

  • Reply Plutomeisje July 4, 2012 at 7:13 pm

   Klinkt als een zalige vakantie! Tsjechië wil ik ook heel graag eens doen.
   Heb je je punten trouwens al? Ik moet nog wachten tot vrijdag. 🙁

 • Reply Kathleen July 3, 2012 at 1:23 pm

  Ha! Heel toevallig net tijdens de middagpauze de eerste keer Bionina gedronken en ik vond het heerlijk. Die met grapefruit en nog wat dingen er in. En die figuurtjes op de flesjes zijn zo geweldig. 😀

  De solden laat ik aan mij voorbij gaan, hoewel ik afgelopen vrijdag toevallig solden deed in de Body Shop. Ha! Douche gel die normaalgezien verkocht werd aan 6€ gekocht voor 4€. Score! Voor de rest werken, werken, werken en zaterdag gaan we een eerste keer een huisje gaan bekijken. Spannend!

 • Reply Cleo July 3, 2012 at 9:09 pm

  Oei ik heb schrik van blauwe schermen. Misschien je computer eens helemaal leeghalen en alles opnieuw installeren? (Ja, een enorme klus, maar zo hield mijn laptop het wel weer een tijdje uit voordat hij het, na zes jaar, helemaal begaf). Solden sla ik wellicht over, hoewel ik heel plots van gedachten kan veranderen. Verder heb ik een vakantiejobje dat ik vanuit huis kan doen en wil ik veel naaien of andere creatieve werkjes ineen steken. Fijne week!

  • Reply Plutomeisje July 4, 2012 at 7:16 pm

   ‘k Heb het blauwe scherm nog nooit gezien, enkel een melding achteraf. Helaas heb ik heel mijn computer al leeggehaald en opnieuw geïnstalleerd, maar de melding kwam daarna ook terug. ‘k Ga nog wat verder moeten zoeken, vrees ik.

   Goed gezien trouwens, die vakantiejob thuis, ik begin het vroege opstaan al beu te worden, gelukkig is het maar voor 2 dagen meer (en ook wel jammer, want ik had best wat meer geld kunnen gebruiken :P).

 • Reply Hannelore July 3, 2012 at 9:55 pm

  Wat een fijne post! Die verpakking van dat sapje is zo tof, ik zou er ook niet aan kunnen weerstaan!

 • Reply Yasmin July 4, 2012 at 4:19 pm

  Goed gevuld programma precies! Ik ben ook al wat solden gaan doen, maar moet zeker nog eens terug! Vandaag poets ik mijn kamer… Moet ook gebeuren!

  • Reply Plutomeisje July 4, 2012 at 7:17 pm

   Dat moet hier ook dringend gebeuren. Overal liggen er stapels stof, magazines en veel andere rommel 😛

 • Reply Jessi July 10, 2012 at 5:43 pm

  Wat een leuke dingen heb je al gedaan seg. Ik ben 4 dagen naar de zee geweest met vriendinnen. Veel regen, maar de zon die we hebben gezien, deed wel deugd. Solden, daar doe ik niet aan mee. Aangezien ik consuminder, blijf ik veilig weg. 🙂 Ik kocht wel een paar schoenen, maar dat zal het zijn voor deze maand.

  Dat blauwe scherm wilt zeggen dat je computer aan het crashen is. Zeker je harde schijf ergens opslaan, zodat je niet alles kwijtgeraakt! Eens je computer crasht, is alles voorgoed weg.

 • Leave a Reply