Snail Mail

Gezocht: swap-genootjes

Swap met BijGebrek aan Beter

Een tijdje geleden swapte ik een vosjesbroche met een mega zalig gevulde enveloppe van Elisse. Iets wat ik eigenlijk wel heel erg leuk vond en dus vind ik het tijd voor een nieuwe swap! Ik zoek dus een paar mensen die zin hebben om met mij te swappen.

Voor diegenen die onbekend zijn met de term: een swap is een uitwisseling van dingen, bvb recepten die worden uitgewisseld, of in dit geval een enveloppe vol goodies. ^-^

Om alles enigszins in georganiseerde banen te leiden:

Interesse? Stuur mij dan een mailtje om verder af te spreken, ik ga op Pinterest al wat ideetjes voor enveloppe-vulling opdoen! 🙂 Momenteel heb ik genoeg swap kandidaten! (Bovendien volgt er later dit jaar wellicht nog wel eens een swapje)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Yasmin July 4, 2012 at 8:29 pm

  Ik heb wel zin. Heb het wel nog nooit gedaan 🙂

 • Reply Elodie July 5, 2012 at 8:34 am

  you’ve got mail! 😉

 • Reply Sanne July 6, 2012 at 4:51 pm

  Ik heb je gemaild! Leuk!

 • Reply Jessi July 7, 2012 at 10:09 pm

  Wat leuk! Ik deed net mijn eerste snail mailke, en ben ook op zoek naar meer. Ik mail u! 😀

 • Reply Daphne July 19, 2012 at 9:46 pm

  Swappen is leuk!

 • Reply Lelie July 26, 2012 at 10:02 am

  Wat een leuk swapje!

 • Leave a Reply