Inspiratie

Pretty Things

Nu de examenresultaten bekend zijn (op alles door voor de 2e semester!) en mijn weekje vakantiejob al achter de rug is, ben ik pas echt in vakantiemodus gekomen. Onze reis is zo goed als gepland, de buitenlandse munten zijn besteld en mijn nieuwe camera is aangekomen zodat ik mij foto-gewijs helemaal ga kunnen uitleven in Amsterdam & Kopenhagen. En om alles nog beter te maken, is er deze week een nieuwe Pretty Things!

01. Ik hou van bloemen. Redelijk hard. Een tuin vol bloemen vind ik zo zalig, maar bij slecht weer is het moeilijk om daar echt van te genieten. Normaal ben ik niet de bos bloemen type of girl, maar een mooie gemende bos wilde bloemen kan redelijk awesome zijn. ^-^

Pretty Things - Bloemen

Pretty Things - Bloemen
Pretty Things - BloemenBronnen: Pinterest

02. Deze broches van Shrink Plastic van Minifanfan zijn ook redelijk awesome. Simpel, kleurrijk en awesome om precies te zijn.

Pretty Things - Shrink Plastic BroochesBron: Minifanfan Eng via Flickr

03. Waarschijnlijk de meest gestelde vraag aan mensen met tattoo’s door bezorgde ouders: “hoe gaat dat er uit zien als ge 60 zijt?”. Awel, ziet dames en heren, pretty good I would say! (Allez, alleszins niet slechter dan de gemiddelde bejaarde :P)

Pretty Things - TattoosBron: Pinterest

04. De illustraties/needlework van Izziyana Suhaimi zijn ook zalig!

Pretty Things - Artwork by Izziyana Suhaimi

Pretty Things - Artwork by Izziyana Suhaimi

05. En er is niet veel schattiger op de wereld dan kittens! ‘k Heb mijn donderdagmiddag in het bijzijn van onderstaand schattig exemplaar + zijn zusje doorgebracht. Liefde! ♥

Pretty Things - Kittens

Wat staat er allemaal op planning bij jullie deze week? Hopelijk mogen er ook kittens geknuffeld worden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jessi July 16, 2012 at 10:54 am

  Leuk lijstje! Ik vind schrink plastic dingen zo leuk! Ik heb het onlangs pas herontdekt. Vroeger knutselden wij er regelmatig mee op school. Good old times 🙂 En zo schattig, die kitten! Door onze hond, die helemaal niet van katten houdt, kunnen we dus geen nieuwe katjes in huis nemen. Jammer 🙁

  Ik ga me deze week amuseren in Gent en nog wat met vrienden afspreken. Het is zeker geen saaie vakantie 🙂 Waar ga je naartoe?

 • Reply Anouschka July 16, 2012 at 6:43 pm

  Wij hebben sinds vorige week een kitten in huis, dus hier is het knuffel- en speeltijd 😀
  En als alles goed gaat, wordt deze week mijn nieuwe naaimachine geleverd, dus dan kan ik mij wel bezighouden ^^

 • Reply la merlette blanche July 16, 2012 at 8:16 pm

  Wauw, die bejaarde met tattoos is inderdaad cool! En proficiat met de goede resultaten!

 • Reply Jolien July 16, 2012 at 9:20 pm

  moh, dat katje is zo schattig!

 • Reply Hannelore July 17, 2012 at 8:24 pm

  Fijn lijstje, hoe mooi zijn die illustraties, wauw!

 • Reply Josie Something July 18, 2012 at 7:34 pm

  Wat een snoezige kitten!! Ik heb hier ook een exemplaartje zitten en hier wordt nogal wat liefde verspreid. 🙂

 • Leave a Reply