Daily Life, Travel

Terug thuis!

Back from the north

Terug van het noorden en ik mis het al! Vorige week maandag vertrokken we naar Amsterdam om daarna door te reizen naar Kopenhagen, waar het echt super was! Negen heel erg drukke (en internetloze) dagen volgden en ik kan niet wachten om hierover te bloggen, maar vandaag gaan we uitrusten en de katten knuffelen. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannelore July 25, 2012 at 1:44 pm

  Oh Kopenhagen! Ik krijg al heimwee als ik er aan denk, zo’n mooie stad! Ben dan ook heel benieuwd naar je verslag!

 • Reply Pebblyn July 25, 2012 at 8:06 pm

  Die ene foto ziet er alvast veelbelovend uit!

 • Reply elisse July 26, 2012 at 12:13 pm

  Fijnfijn, ik kijk er al naar uit!

 • Reply Lies July 29, 2012 at 7:09 pm

  the North? I <3 the North!!! Ik zit alvast op hete kolen voor het verslag van Kopenhagen!

 • Leave a Reply