Handmade, Snail Mail

SWAP – Uitgaande pakjes

Van city guides of gewoon blogposts schrijven kwam er vorige week niet veel in huis. Plots herinnerde ik mij dat ik een deadline had. Zes deadlines eigenlijk, want ambitieus als ik was besloot ik dat ik voor de tweede keer gewoon met zes mensen tegelijkertijd ging swappen. Naar slechte gewoonte haalde ik mijn deadline natuurlijk niet, onder meer omdat ik op gebied van inhoud ook redelijk ambitieus was (“Kom, ik ga gewoon zo goed als alles zelf maken!” maal zes), maar twee dagen later kwamen alle enveloppen op het postkantoor terecht (en ik hoop dat ze ondertussen allemaal goed aangekomen zijn, anders: spoiler alert!).

Swap - klaar voor het postkantoor!

Met zes mensen in één keer swappen, dat breng ook een beetje een uniforme basis mee anders zou het zeker niet doenbaar geweest zijn. En die basis vond ik onder meer in het Amsterdamse Van Gogh museum, de Deense design-winkel Illums Bolighus & het Zweedse Lagerhaus (want na Kathleens blogpost MOEST ik daar naartoe).

SWAP-pakje

SWAP magazines

Boven: de mini-magazines over Amsterdam & Kopenhagen, gemaakt volgens deze tutorial. De magazines heb ik daarna nog van een cover + wat extra tekst & uitleg voorzien.

SWAP pakje voor Lisa

In iedere enveloppe kwamen er een paar Deense/Zweedse postkaartjes + een kaartje uit het Van Gogh museum, een papieren cadeau-doosje uit het Deense Illums Bolighus, een paar dingen uit het Zweedse Lagerhaus en twee mini-magazines, eentje voor Amsterdam & eentje voor Kopenhagen. De origami strik, inspiratie prentjes & papieren Hermes tas vulden aan.

SWAP pakje voor Jolien

SWAP Jessi's pakje

Toen kwam het moeilijke gedeelte, ik wou iedere enveloppe ook nog een beetje persoonlijk houden. Lijstjes met tips werden bekeken, net als blogs en Pinterest pagina’s in de hoop uit te vissen wat mijn zes slachtoffers leuk zouden vinden. Hopelijk ben ik daar toch enigzins in geslaagd en is iedereen tevreden met zijn pakje. 🙂

SWAP Elodie's pakje

Zoek de verschillen 😛

SWAP Charlotte's pakje

SWAP Sanne's pakje

Ondertussen zijn ook het grootste deel van mijn pakjes aangekomen en er zitten erg leuke dingen tussen! De foto’s daarvan volgen later nog. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jessi August 7, 2012 at 10:44 am

  Stuk voor stuk leuke pakjes! Ik ben er heel erg blij mee 🙂 Mijn blogpost volgt donderdag!

 • Reply Jolien August 7, 2012 at 10:48 am

  Ik vond mijn pakje in ieder geval fantastisch! Dat papieren hermes tasje was iets dat ik nog nooit gezien had!

 • Reply pebblyn August 7, 2012 at 1:39 pm

  Er zaten echt superleuke dingen in! Ze bleven ook maar komen, toen ik de envelop open deed, altijd leuk ^^

 • Reply Marlous August 7, 2012 at 4:41 pm

  Wat een geweldige pakjes! Ik ken het wel, als je er veel in een keer moet doen is het altijd fijner als je een soort vaste basis hebt. Dat is toch ook helemaal niet erg?

 • Reply marlou August 7, 2012 at 4:57 pm

  zoooo leuk allemaal!

 • Reply Katrien August 7, 2012 at 5:28 pm

  Leeeuk, ik wil ook wel eens swappen met jou als ik dit zo allemaal zie! 😉

  • Reply Plutomeisje August 9, 2012 at 9:45 am

   Hehe, ik ga zeker geen neen zeggen 😀

 • Reply Hannelore August 7, 2012 at 7:21 pm

  Wat een fijne pakjes allemaal! Sowieso blije dames die ze mochten ontvangen 😉

 • Reply elisse August 10, 2012 at 10:13 pm

  Echt suuuuperleuk gemaakt Eline 🙂

 • Reply De 10 van 2012 | Plutomeisje December 30, 2012 at 11:23 am

  […] Mijn Swap! Zalige leuke ervaring en iets wat ik zeker nog eens wil overdoen in 2013! […]

 • Leave a Reply