Link Love

Link Love

De laatste tijd lijkt het wel alsof het internet extra vol leuke Home Decor tutorials staat en dus vond ik het tijd om een paar van mijn favoriete interieur tutorials die de laatste weken online verschenen zijn extra in de spotlights te zetten. ‘k Vind het trouwens super dat de meisjes achter A Beautiful Mess weer helemaal in actie geschoten zijn. A Beautiful Mess is al heel erg lang één van mijn favoriete blogs en ik had het idee dat er een heel tijd niet echt veel venieuwende dingen online kwamen, maar nu zijn ze weer helemaal op dreef. Love it!

Link Love - Home Decor Tutorials

1. Magazine rekje door A Beautiful Mess | 2. Landkaart op hout door The Happier Homemaker | 3. Rekje door Design*Sponge | 4. DIY tafel door Creature Comforts | 5. Honingraat rekje door A Beautiful Mess

Ook nog:

  • OMG (!), de nieuwe webshop van De Stoffenkamer is zo zalig! Zo veel verschillende stofjes (katoentje, ribfluweel, velours, sweaterstof, badstof,..), zo veel keuze aan paspel & biaisband, veel kleurtjes naaigaren,… you name it, they probably sell it. Extreem pluspuntje: de winkel is vlak bij mij, Gent centrum enzo zijnde. Aw, mijn portemonnee..
  • Ik ben nogal redelijk fan van de Etsy Craft Party en ook dit jaar organiseren ze er eentje! Op 24 augustus! De ideale gelegenheid om uw vrienden/vriendinnen bijeen te trommelen en gezellig een middagje te craften + babbelen. Of in plaats van zelf een craft party te organiseren, kan je ook altijd naar de Etsy Craft Party Meetup in Brussel gaan.
  • dit DIY Dip-Dyed t-shirt, deze handgemaakte halsketting in de vorm van een Peter Pan kraagje en deze handgemaakte lampekap zijn ook erg leuk!
  • Fearsy van The Uniqueness of Being (een leuke blog btw!) maakte een lijstje met haar favoriete e-courses op blog en creatief gebied. Een leuk lijstje als je op zoek bent naar een vlugge online cursus + er staan een paar van mijn favoriete e-courses tussen!
  • Joy van OhJoy! heeft haar tweede boek af en het komt uit in September. Ik tel alvast af, want hoewel ik nog niet veel gedaan heb met de kennis uit Creative, inc. en Craft,  inc. (boeken uit dezelfde “reeks”) vond ik ze wel erg leerrijk en inspirerend.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fearsy August 14, 2012 at 5:31 am

    Thanks so much for the blog shoutout! Your blog is ADORABLE!

  • Leave a Reply