Snail Mail

SWAP – inkomende pakjes [1]

Ik weet niet goed wat ik nu het leukste vind aan swaps, het met veel zorg samenstellen van pakjes voor iemand anders of zo een goed gevulde enveloppe in je brievenbus vinden en niet kunnen wachten om die open te scheuren (maar met veel zelfcontrole de pakjes voorzichtig openmaken, zodat ze nog op de foto kunnen ;)). Gelukkig is dat geen keuze die je moet maken bij swaps. ^-^

SWAP - inkomende pakjes

Van Jessi kreeg ik een lieve brief, een paar erg leuke kaartjes (waaronder een kaartje dat door haar zus ontworpen werd) en een zelfgemaakte en zelfgenaaide bladwijzer!

Swap met Jessi

Pebblyns brief liet me lachen, vooral de beschrijving van de inhoud van het pakje was erg grappig. Ik ben trouwens blij dat ze mij gewoon een menukaart met bijhorende receptjes opstuurde in plaats van een drie-gangenmenu in de enveloppe te proppen. De CD stelde ze zelf (alfabetisch :P) samen met haar favoriete nummers en ook de oorbellen maakte ze zelf. Ik ben er trouwens helemaal weg van, ik hou wel van een beetje “hello sailor” stijl. 🙂

Swap met Pebblyn

De enveloppe die Jolien met toestuurde was heel erg goed gevuld! Jolien maakte zelf de verjaardagskaartjes, de broches, het armbandje en het boekje. In de kleine pakjes zitten inie minie schelpjes en kraaltjes. De kaartjes vond ik ook erg leuk, vooral het kaartje met de kussende zwijntjes is schattig! 🙂

Swap met Jolien

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannelore August 11, 2012 at 12:17 pm

    Zo’n fijne post weer!

  • Reply elisse August 11, 2012 at 2:14 pm

    Leuke post hebt gij aangekregen, Eline!

  • Leave a Reply