Inspiratie

Pretty Things

Augustus is al bijna halfweg en mijn eerste herexamen is al in zicht. Phoeh, time flies! Gelukkig heb ik een nieuw studeermaatje dat mij door de examens gaat helpen + mijn pauzes gaat opvrolijken. De intro met de andere katten is ook voor vandaag en ik hoop echt dat ze niet te moeilijk doen. Een paar keer blazen en dan op een hoop gaan liggen, lijkt mij de beste manier, maar we zullen wel zien…

Genoeg over katten, over naar de orde van deze blogpost: mooie dingen! (Niet dat mijn kitten niet het mooiste van de wereld is ofzo, maar dat zullen jullie nog wel merken! *crazy catlady modus: active!*)

01. Vogue Japan maakte een cover zoals ik ze wel vaker zou willen zien. Twee coole modellen op de cover, vooral de kat vind ik nogal zalig! En neen, ik ben niet compleet kat-zot aan’t komen nu ik een kitten heb. 😛

Pretty Things - Vogue Japan CoverBron: Pinterest via Real Life is Elsewhere

02. Dear Creatures lanceerde zijn nieuwe Autumn 2012 collectie en ‘t is een beetje liefde! De kleedjes en rokjes zijn zo mooi en ik ben echt helemaal weg van de rode vest. â™Ĩ

Pretty Things - Dear Creatures Fall 2012 Dress

Dear Creatures Autumn 2012 Dress

Dear Creatures Autumn 2012 DressesBron: Dear Creatures

03. Wie wilt er nu niet langzaam uit zijn bed wegzweven of meegenomen worden door een wolk of een pluizige paardebloem? Gewoon ogen dichtdoen en wegzweven.

Pretty Things - Photo's by Maia Flore

Pretty Things - Photo's by Maia Flore

Pretty Things - Photo's by Maia FloreBron: Photo’s by Maia Flore via More Design Please

04. De keramieken kommetjes en bekers van Michelle Summers zijn echt wow! De kleuren en de tekeningen zijn op zich al schitterend, maar de vormen van sommige kommetjes en bekers zijn nog iets heel anders…

Pretty Things - Ceramics by Michelle Summers

Pretty Things - Ceramics by Michelle Summers

Pretty Things - Ceramics by Michelle Summers

Pretty Things - Ceramics by Michelle SummersBron: Michelle Summers, photo’s via Flickr

05. ‘k Heb al gezocht, maar deze print is helaas niet te koop. Nochtans zo zalig & mooi en zo een goede reminder om naast mijn bureau te hangen, ieder uur dat ik te veel op internet zit. 🙂

Pretty Things - You Should be Drawing Right NowBron: Drawing by Chuck Groenink via Green Ink

Zijn er nog die last hebben van herexamens? Iemand tips trouwens om het hoofd koel te houden? Mijn bureau is zo een kamer die altijd een paar graden extra aan de buitentemperatuur toevoegt in de zomer.. 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply pebblyn August 13, 2012 at 1:26 pm

  Als de zon binnen schijnt: gordijnen dichtdoen. Als de zon niet binnen schijnt: genieten van de warmte, zolang ze nog duurt! 😀 En vooral wat drinken, veel water drinken.

  Succes!

 • Reply elisse August 13, 2012 at 2:40 pm

  Wauw die kommetjes, supermooi!! Hier ook herexamens, voorlopig nog geen tips want mijn concentratievermogen is nog steeds ver te zoeken.. Ai ai ai, dat belooft!

 • Reply Jessi August 13, 2012 at 10:22 pm

  Hier ook herexamens, maar mijn eerste is pas de 28e. Dus ik ben nog niet zo in blok-modus… Mijn kot is in de zomer een echte sauna en dan ga ik meestal buitenshuis studeren. Onder een boom ofzo. Op ÊÊn of andere manier kan ik dan beter studeren, omdat ik niet het gevoel heb dingen te missen 🙂 En thuis ga ik gewoon beneden in de keuken zitten, daar is het altijd lekker fris.

  Die kleren, echt waaaaaaw! Leer goed en geniet van ‘t kleintje 🙂

 • Reply Hannelore August 14, 2012 at 7:50 am

  Oh mooi allemaal! Tips heb ik ook niet, mijn herexamens zijn niet al te vlot aan t gaan hier, haaaa.

 • Leave a Reply