Travel

Amsterdam – maandag

‘t Duurde eventjes voor ik mijn keuze kon maken uit het gigantisch aantal foto’s dat ik genomen had op reis. Gelukkig voor mij zaten daar een groot aantal dubbels tussen, minder gelukkig was dat ik niet niet al mijn foto’s even geslaagd vond. Het regenweer tijdens onze Amsterdamse driedaagse was ook geen grote hulp in het maken van geslaagde foto’s, maar hey, ‘k heb mijn best gedaan om de vrolijkste te kiezen. 🙂

Amsterdam dag 01

Onze eerste dag begon vlak na onze aankomst. We trokken onmiddellijk de stad in op eerste verkenning. In de voormiddag viel het weer nog mee, maar na de middag maakten we kennis met de regen die de volgende dagen boven Amsterdam bleef plakken. Niet dat die ons tegenhield om Amsterdam grondig te verkennen.

Amsterdam dag 01

IAmsterdam kaarten werden gekocht (duur, maar musea apart betalen + openbaar vervoer was nog duurder) en plannen werden gesmeed boven wat algauw een mini-traditie zou blijken: een vers geperst fruitsapje in de Bijenkorf. Misschien niet de hipste plaats om bij te komen van al de regen en het gestap, maar wel erg lekker op sapjes gebied. En mijn voetjes waren die avond maar al te blij om ‘s avonds gewoon in bed te liggen, uitgeteld mijn eerste dag in mijn travel journal aan het aanvullen, ongeduldig naar meer reisavonturen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply