Snail Mail

SWAP – inkomende pakjes [2]

Het duurde eventjes vooraleer alle pakjes mijn brievenbus bereikten, maar uiteindelijk arriveerden ze allemaal ongeschonden. ‘k ben echt supercontent met al mijn swap-pakjes, ‘k vind het echt enorm wijs dat iedereen zo zijn best gedaan heeft om een mooi pakje voor mij samen te stellen! ^-^

SWAP - ontvangen pakjes

Van Elodie kreeg ik een goedgevulde enveloppe in de bus, met echt van alles in, onder andere knoopjes en kraaltjes voor een naaiprojectje, lapjes stof, een mini-notieboekje gedroogde lavendel en bos & braambessen thee die ongelofelijk goed ruikt!

SWAP - ontvangen pakjes

Ik kreeg ook een pakje uit Nederland, van Sanne, die zich goed had uitgeleefd met strikjes tape en mij een slinger en bijhorende vlaggetjes maakte. Ze stuurde zelf ook een rol tape mee op en kleurrijk papier dat zeker en vast van pas zal komen in een volgend craftprojectje. Ook Sanne dacht aan mijn naaikunsten en stuurde schattige sterrenknoopjes en mooi rood (zelfgemaakt) biaislint mee op!

SWAP - ontvangen pakjes

Van Lisa kreeg ik ook een leuk pakje, gevuld met stickers, gekke ballonnen, een scoubidou en een paar leuke Boomerang-kaartjes. Dat met de twee robot konijntjes is trouwens één van mijn favoriete Boomerang-kaartjes ooit! De foto’s heeft Lisa zelf genomen en tonen leuke plekjes in binnen & buitenland, alsof ik nog niet genoeg met reiskriebels zit!

SWAP - ontvangen pakjes

Voila, zo een massa-swapje is dus echt heel leuk (maar ook een beetje stresserend op het moment dat alle pakje de deur uit moeten)! Nog iets dat ik aan mijn lijstje hobby’s kan toevoegen, want ik wil dat wel graag blijven doen, zo pakjes swappen. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sanne August 22, 2012 at 7:47 pm

    Leuk dat je mijn envelop hebt ontvangen! Ik ben ook heelheel blij met die van jou, dankjewel!!

  • Leave a Reply