Wishlist

Imaginaire Shoplog – September is coming!

September komt eraan en dus ook de start van het nieuwe schooljaar. ‘t Is een beetje met mixed feelings bij mij dit jaar, maar hey, niets dat een beetje shoppingtherapie niet kan oplossen, al is het maar online windowshopping (voorlopig toch). Ik bezocht mijn favoriete webwinkeltjes en sprokkelde de leukste bureauspullen bij elkaar, want er gaat niets boven de geur van een nieuwe agenda of aantrekkelijkheid van een leeg schriftje! De aankleding van een aangenaam bureau is natuurlijk ook belangrijk, dus niet verschieten als ge hier en daar wat deco-spullen ziet opduiken. πŸ™‚

New schoolyear shopping list

Bovenstaand moois sprokkelde ik bijeen op Papiermier, volgens mij toch wel een van de leukste webwinkeltjes die er zijn, met een heel erg uitgebreid assortiment (en neen, ik word niet betaald om zo dingen te zeggen :)). Ze hebben zoveel coole schriftjes, ‘k vind het altijd jammer dat ik de mijne niet wat rapper vol kan schrijven (en let’s face it, eens ge een stuk of 7 lege schriften hebt liggen is bijkopen niet zo een goed idee :P).

back to school

De andere spullen vond ik op Poketo, Een Nieuw Avontuur en Etsy. Een nieuw schooljaar, dat wilt volgens mij ook zeggen dat je uw bureau + bureau-accessoires in het nieuw moogt steken en believe me, een nieuwe muismat zou hier al bijvoorbeeld zeker niet misstaan!

Ik dagdroom al een tijdje over een bureau make-over, eentje waarbij vooral mijn plaats-probleem opgelost wordt door een stapel nieuwe kasten. Hopelijk kan ik daar na de herexamens werk van maken, maar eerst nog een beetje sparen (en dan alle bovenstaande dingen kopen ^-^). Wedden dat het studeren dan veel beter gaat gaan? πŸ˜›

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply madrina August 28, 2012 at 5:59 pm

  Oh, Papiermier is idd één van de leukste winkeltjes op het net!!! Niet goed voor de portemonnee πŸ™‚
  Succes met de herexamens!

 • Reply Jolien August 28, 2012 at 6:51 pm

  oh die spulletjes zijn allemaal zo leuk! Ik heb jammer genoeg geen bureau voor mezelf, ik werk altijd aan de grote tafel in de woonkamer, maar dat is ook wel handig, hihi. Ik wil ook altijd nieuwe schriftjes en notitieboekjes kopen maar wij hebben hier ook al een voorraad liggen voor een aantal jaren, helaas!

 • Reply Hannelore August 29, 2012 at 1:22 pm

  Oh mooi allemaal, vooral die potloden vind ik supervet!

 • Reply Katrien De Waele August 29, 2012 at 4:35 pm

  Leuke spulletjes! Vooral die opbergdozen zijn mooi, ik heb daar echt een zwak voor, ik heb er tientallen en ze zitten bijlange niet vol, maar toch blijf ik er bijkopen.. :p

 • Leave a Reply