Daily Life

Vorige Week

Jullie denken waarschijnlijk: “Vreemd, een Vorige Week op een woensdag?”, maar dat kan allemaal, want er was vorige week ook een woensdag!

Nieuw stofje & nieuw patroon van de Stoffenkamer

Na mijn eerste examen vrolijkte ik mijzelf op door een bezoekje te brengen De Stoffenkamer. Ik hield mijzelf in (zoveel mooie stofjes!) en bleef ongeveer bij het originele plan om alleen zwarte effen katoen te kopen… Ah ja, en dat patroontje. 😛

Haaksteken oefenen!

Schattig kitten! Mine!

Mijn pauzes werden gevuld met schattig kittens knuffelen en met de online haaklessen van Craftyminx. ‘k Ben tot ongeveer les 11 geraakt en dan dan had ik niet meer genoeg tijd om een volledige les in één keer te kijken en verloor ik ook compleet toevallig mijn interesse. 😛

Broodjes eten op de Graslei

Ziet hoe schoon Gent kan zijn terwijl ge een broodje aan het eten zijt aan’t water. ♥ Oew en ik kocht stekelbezen in de Delhaize, want het was echt megalang geleden dat ik dat nog gegeten had. Ik was ook compleet vergeten naar wat die dingen smaken. Heel zoet en heel zuur tegelijkertijd blijkbaar, dat verklaart waarom ik dat als kind zo graag at. ^-^

Stekelbessen, dat was lang geleden!

Versbeplakt notitieboekje

Nog pauze-gerelateerd: een nieuw schriftje (van de Axion) in een nieuw kleedje gestoken. En ik kan natuurlijk niet wachten om er aan te beginnen, want nieuwe schriftjes zijn altijd leuker dan die waar ik al bezig in ben. Ook nog leuk: ik kon eindelijk mijn nieuwe Happy Socks beginnen dragen nu het weer wat minder warm is. Yay! ^-^

Happy Socks bestelling die ik eindelijk kan beginnen aandoen

En nu ga ik nog iets doen met mijn namiddag, want het is studeer-vrije middag, zoals dat hoort als ge ‘s morgens een examen gehad hebt en de drie uur voor het examen in horror/stress doorgebracht hebt. Don’t ask, ik ben het aan het verdringen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Katrien De Waele August 29, 2012 at 4:41 pm

  Ik ga die haaklessen van Craftyminx ook beginnen volgen, maar ik ben echt een leek in alles waar draad of wol aan te pas komt, dus ik hoop dat ik er iets van bak.. Vrolijke sokken ook seg, plezier aan je voeten! 🙂

 • Reply Jessi August 29, 2012 at 5:45 pm

  Schoon patroontje! Ik ga die lessen precies ook eens volgen, want haken kan ik nog steeds niet.

 • Reply elisse August 29, 2012 at 5:57 pm

  Aaaah zo tof! Dat patroontje ziet er keischoon uit! Mooie kleurtjes heeft uw haaksel 🙂

 • Reply isabel August 29, 2012 at 7:35 pm

  ooooo happy socks zijn zo goed! en leuk!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 • Reply Plutomeisje August 30, 2012 at 1:05 am

  Ja hé, ‘k ben daar echt een collectie van aan het opbouwen, alle keren als ze solden doen op hun website koop ik er mij 10 paar (voor €27) ♥

 • Leave a Reply