Inspiratie

Pretty Things

Ik kan amper geloven dat het alweer maandag is. Vorige week en het weekend zijn voorbij gevlogen! Tussen het op familieweekend gaan, mijn tuin en huis opruimen (zwaar verwaarloosd tijdens de examens) en het schoonmaken & fotograferen van al mijn rattenspullen (mijn laatste ratje vertrok donderdag naar een nieuwe thuis, waar hij een harem van 9 charmante dames onder zijn hoede krijgt. No worries, hij is gecastreerd :)), vond ik nog een paar mooie dingen die het delen waard zijn.

01. Ik weet niet meer goed waar ik Vaughn Pinpin’s Pokémon illustraties voor het eerst zag, maar boy, ze zijn perfect! Pokémons voor volwassenen en een beetje in Tim Burton stijl, wat het alleen maar beter maakt. ♥

Pretty Things - Hatboy Pokemon Illustration

Pretty Things - Hatboys Pokemon

Hij is trouwens van plan om alle 151 Pokémon van de eerste reeks te tekenen, dus hou zeker zijn tumblr in de gaten! 🙂

02. Iets wat ik blijkbaar voor altijd mooi ga vinden: een hand vol ringen, hoe groter hoe beter!

Pretty Things - Rings

03. Tangled is een van mijn favoriete tekenfilms die de laatste jaren uitgekomen zijn en had Rapunzel roze haar, stretches en een kameleon met een hanenkam gehad, dan stond ie wellicht nog een stuk hoger op mijn favorieten-lijstje! 🙂

Pretty Things - Rapunzel Tatooed

04. Deze vintage circus photoshoot met Zooey Dechanel door fotograaf Ellen Von Unwerth. Ik hou wel van de sfeer van de foto’s + stiekem ook een beetje van Zooey.

Pretty Things - Zooey Deschanel + Ellen von Unwerth photoschoot

Pretty Things - Zooey Deschanel + Ellen von Unwerth photoschoot

05.  Something to think about

Pretty Things - Ad content

+Have a nice week!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Jolien September 17, 2012 at 5:33 pm

    oh die pokémon illustraties zijn echt fantastisch! Ik kijk al uit naar wanneer hij eevee post, mijn favoriete pokémon :3 hihi

  • Reply Frida September 17, 2012 at 5:41 pm

    Oooh, so many nice things! The Pokemon drawings are totally awesome 😀

  • Reply Elisse September 17, 2012 at 8:20 pm

    Zalige vondsten! Ik vind Rapunzel ook ne zalige film, maar al die Disney klassiekers in punk/rockjasje zouden nog zoooooveel zaliger geweest zijn!

  • Leave a Reply