Link Love

Link Love

Wow, ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn week is voorbij gevlogen! Ik heb de hele week geworsteld met een to-do list van jewelste, waar voorlopig nog geen eind aan lijkt te komen + las een blog e-course (daarover morgen meer) + probeerde mijn planning voor September in de gaten te houden. Gelukkig waren er ook rustgevende fietstochtjes door het stad, diep de koude avondlucht inademend. Brace yourselves, autumn is coming! 😀

Met de herfst en een hoog chocolademelk/thee/koffie verbruik in het vooruitzicht verzamelde ik alvast een paar leuke tutorials.

Link Love - leuke tutorials & diy's

 1. Vilten boekcover met zakje van Wild Olive
 2. Borduurlessen van Etsy
 3. Geometrische gewichtjes via Dotcomformoms
 4. Printbare uitnodigingen voor een tea-party via MrPrintables
 5. Experimenten om borduursels in te kleuren via Wild Olive
 6. Geometrische mobiel via Creature Comforts
 7. Geborduurde vosjes op slippers via What I Wore
 8. DIY muur stickers via Sincerely Kinlsey

Link Love - Leuke tutorials & DIY's

Ook nog leuk:

Ik ga alvast veel prutsen dit weekend, met de pot chocomelk naast mij (tenzij het plots 30° zou worden natuurlijk) en hopelijk kan ik nog een paar dingen van mijn to do list afstrepen, want volgende week begint het nieuwe schooljaar al (eek!).

Hebben jullie leuke plannen voor het weekend?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ollie & Wallie September 21, 2012 at 12:30 pm

  die workshops klinken interssant, merci voor de link!

 • Leave a Reply