Daily Life

Vorige Week

Deze week heb ik wat minder foto’s om te delen. Het was een week vol nieuwe dingen en foto’s nemen is iets dat ik dan snel vergeet.

Om te beginnen was het de eerste lesweek, vol nieuwe vakken, minder nieuwe proffen en heel veel nieuwe opdrachten. Persoonlijk vind ik dat redelijk stressy, want opdrachten wilt zeggen groepjes vormen en groepjes vormen wilt zeggen dat mensen met vrienden gaan samenhokken. Met al mijn ge-GIT ken ik echt niet veel mensen in mijn richting (geen eigenlijk :P), dus de zoektocht naar een groep is niet altijd simpel. (Boodschap van persoonlijk nut: moest er iemand nog een plaats op overschot hebben voor Marketing Communicatie, call me! :D)

Deze week verving ik ook mijn oude, niet zo trouwe, Nokia door een jonger model. Eentje dat mij al genante momenten in de les bezorgde door te beginnen fluiten. -__- Urgh, slimme gsm’s hebben duidelijk slimme baasjes nodig, maar tegen volgende week ga ik volgens mij wel alles onder controle hebben.

Een nieuwe smartphone met een nieuw besturingssysteem, dat wou ook zeggen dat ik mij totaal los liet gaan in de App Store. Wanneer alles uitgebreid getest is (maar ik ben nu al in love), gooi ik wel eens een review online van mijn leven als mens met een smartphone die effectief dingen kan. Voorlopig ben ik vooral hippe app’s aan het testen, Instagram is er zo eentje van.

Instagram foto

Deze week ging ik ook voor de eerste keer ever bloed gaan geven. ‘t Is te zeggen, ik koos onmiddellijk voor de dikke naald en lang aan het machien liggen, want ik gaf plasma. Yes, waarom de gemakkelijke optie kiezen als ge die gewoon kunt overslaan?

Bloed geven doet leven!

Ook nog nieuw deze week: opnieuw begonnen met Bujinkan training na een pauze van 4 jaar, nieuwe tweedehandse cursussen, nieuwe spieren en bijhorende pijnen ontdekt, leren werken met mijn grasmachine (en met in mijn vinger gesneden) en nieuwe boeken gelezen. Twyla Tharp is ondertussen wel aan de kant geschoven voor The Last Lecture, een boek waarbij ik de hele tijd zweef tussen glimlachen om zoveel levenslust en in tranen uitbarsten omdat het het verhaal is van iemand die van alles en iedereen afscheid aan het nemen is.

Gelezen + aan het lezen

Vanavond staat er nog het eerste concert van het nieuwe schooljaar op de planning en morgen mijn eerste werkdag. Klinkt als een goeie combinatie. 🙂

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede week gehad?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katrijn Vandenberghe October 1, 2012 at 8:51 am

    Ooooh, die kaapse viooltjes doen het super bij jou! Ziet er echt goed uit.

    • Reply Plutomeisje October 13, 2012 at 10:18 pm

      Ja, ze zijn heel flink. Juist af en toe wat last van bladluizen, maar ze bekomen telkens. 🙂

    Leave a Reply