Fashion, Wishlist

Imaginaire Shoplog – Zalando.be

Ik kreeg van de mensen van Zalando.be de vraag of ik even wou rondkijken op hun (ondertussen niet meer zo) nieuwe Belgische site. Laat Imaginair Shoppen nu net één van mijn favoriete online bezigheden zijn, dus ik zei natuurlijk ja.

Ik was vooral op zoek naar schoenen en kleedjes, want ik geloof dat een kleerkast nooit genoeg schoenen en kleedjes kan bevatten! Ik ben een hele moeilijke beslisser als ik voor mijn kleerkast sta, dus kleedjes zijn ideaal voor mij, zo hoef ik al zeker niet over combinatie van topjes en broeken/rokjes na te denken. + extra pluspunt aan kleedje: in de winter gooi je er een paar collans onder en uw zomerkleedje kan een heel stuk in de winter mee! 😀

Zalando.be jurkjes

Ik moet niet vertellen dat het aanbod jurkjes op Zalando gigantisch is zeker? Het ene merk was al meer mijn ding dan het andere, maar vooral Louche en Mint & Berry vielen hier in de smaak.

Zalandp.be - schoenen

Op gebied van schoenen was de keuze door het grote aanbod al niet gemakkelijker. Naast populaire merken zoals Uggs, Adidas en Tamaris maar ook alternatieve merken zoals Lola Ramona, Iron Fist, Blowfish en RocketDog. Ik was vooral op zoek naar sneakers, maar ik raakte een beetje afgeleid. 😛

Zalando.be - Sneakers

Hebben jullie al ervaringen met bestellen bij Zalando?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Hannelore October 2, 2012 at 3:48 pm

    Leuke selectie, vooral de kleedjes zijn top! En ik heb er één keertje iets besteld, nadat ik van hen een voucher had gekregen. Ging vlekkeloos!

  • Reply Vanessa June 11, 2013 at 3:46 pm

    Mooie kleedjes en schoenen!

  • Leave a Reply