Daily Life

Plannen voor Oktober

Plannen voor oktoberBron: Flickr

Mijn planning voor September leverde niet zoveel successen op. In plaats van “Stardust” las ik “Steal Like an Artist“, “Shit my Dad Says” en het indrukwekkende “The Last Lecture“. In plaats van een nieuwe taart te leren bakken, bakte ik twee beproefde recepten en 70 cupcakes. Daarna hing ik mijn keukenschort aan de haak voor de rest van de maand. Oktober is ondertussen al een kleine week van start, dus hoog tijd voor een nieuwe to-do shortlist!

 • Nieuw zwart meringue rokje maken (wegens de slechte stofkwaliteit van nĀ°1)
 • Twee nieuwe boeken lezen (naar keuze deze keer ;))
 • Tatanne tas afwerken! (wegens geknipt, gestrijkt, begonnen, gestopt en nog niet herbegonnen)
 • Mij Halloween gewijs uitleven! ā™„
 • een spelletjesavond houden

Welke plannen hebben jullie voor oktober?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Katrijn Vandenberghe October 6, 2012 at 4:23 pm

  De rabarbertaart met tagatesse anders eens uitproberen die op m’n blogje staat? Is echt niet moeilijk en gigantisch lekker!

  • Reply Plutomeisje October 12, 2012 at 12:27 am

   Hmm, ‘t zou dan wel voor weg te geven zijn, want ik ben echt niet aan opgewarmde “fruit”-taarten en desserts. šŸ˜›

 • Reply Elisse October 6, 2012 at 8:08 pm

  Gestrijkt??? Hahahaha Eline! Wel leuke plannen! Bij mij veel naaiplannen op het programma (alweer) en eindelijk die gigantische stoffenstapel eens aanpakken, ipv altijd maar terug te grijpen naar gerecykleer (wat veel gemakkelijker is dan van een lap stof te beginnen, allez vind ik toch)

  • Reply Plutomeisje October 12, 2012 at 12:25 am

   Is dat geen officieel Nederlands woord? :s

   Bij mij wordt die stoffenstapel alleen maar aangevuld als ik zo een nieuw project in mijn hoofd krijg. Het is het stoffen-verslaafde equivalent van “ik heb helemaal niets om aan te doen”, maar dan “ik heb helemaal geen stof die past bij wat ik wil maken”. šŸ˜›

 • Reply pebblyn October 7, 2012 at 10:24 am

  70 cupcakes, seriously? Ɩ

  • Reply Plutomeisje October 12, 2012 at 12:26 am

   Jup, 70. šŸ˜€ Met twee bakvormen voor 12 cakejes gaat dat wel nog vooruit zenne šŸ™‚

 • Reply Plannen voor November | Plutomeisje October 31, 2012 at 10:55 am

  […] ik mijzelf door de laatste pagina’s van Blog, Inc. worstel kan ik nog iets extra van mijn Plannen voor Oktober lijstje schrappen. Het andere boek dat ik deze maand las, was Austenland. De Tatanne tas raakte […]

 • Reply Fenne December 26, 2012 at 10:10 pm

  Hoe vond jehet boek ‘steal like an artist”?
  Hoorde er al veel van, maar nog niet tegengekomen/gelezen.

  • Reply Plutomeisje December 27, 2012 at 2:05 pm

   ‘k Heb het eigenlijk redelijk rap doorgelezen, ‘t is ook maar een dun boekje. Ik vond het wel leuk. Zo een boekje dat je af en toe eens vastneemt en doorbladert op zoek naar een inspirerend stukje. šŸ™‚

   ‘k Heb het al zien staan in de Fnac en bij het Paard van Troje in Gent. Ikzelf heb het online besteld (via bookdepository.com) omdat het meestal stukken goedkoper is dan hier in de winkel.

  Leave a Reply