Inspiratie

Pretty Things

Maandagen zijn niet mijn favoriete dagen en wellicht ben ik hier niet alleen in. Gelukkig zijn er altijd een paar mooie dingen die mijn dag kunnen opvrolijken en als ik vandaag niets mooi tegenkom overdag, dan heb ik nog altijd mijn Pretty Things lijstje. 🙂

01. Ik ben helemaal weg van deze poster die Justin Van Genderen maakte van superheroes en hun steden. Gotham is natuurlijk mijn favoriet, aangezien ik een beetje een batman fan ben. 🙂

Pretty Things - Vintage Superhero Posters

Pretty Things - Vintage Superhero PostersBron: 2046design.com

02. Ik ben een helemaal verliefd op deze keuken. De kleurencombinatie is voor mij  perfect: munt + wit + de prachtige kleur van naturel hout.

Pretty Things - Beautiful Kitchen

Pretty Things - Beautiful KitchenBron: Petra Bindel

03. Dit is een van de meest zalige enveloppen die ik ooit gezien heb. Zo wil ik er wel alle dagen krijgen! 😀

Pretty Things - pretty enveloppesBron: Postalpop

04. Deze handgemaakte broches van Hensteeth zijn super!  Ze zijn gedeeltelijk met de machine en gedeeltelijk met de hand genaaid en ik ben redelijk zwaar onder de indruk van het machine gedeelte.

Pretty Things - Embroided BroochBron: Etsy

05. Amen to that!

Pretty Things - If nothing else believe in artBron: Pinterest

Zijn jullie vandaag al iets tegengekomen dat jullie dag opgevrolijkt heeft?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elisse October 8, 2012 at 4:10 pm

    Wauw die keuken!! En die broches zijn echt supervet! Ik had vandaag veel spijt dat ik mijn camera niet meenam (naar school), want ik wandelde nadien in Antwerpen rond en met die vallende blaadjes overal en dat prachtige zonnetje had ik zoooo’n mooie foto’s kunnen maken 🙁

  • Leave a Reply