Daily Life

Vorige Week

Pfiew, Alweer een week die voorbij gevlogen is! Zo eentje waarbij ge iedere avond doodmoe in slaap valt, maar ondertussen niet echt het gevoel hebt dat je veel gedaan hebt, omdat de To-Do lijstjes naar goede gewoonte minder snel krimpen dan aangroeien. Mijn laatste semester les belooft druk-druk-druk te worden, met 3 groepswerken en een thesis. Hopelijk blijft er tijd over om wat creativiteit zijn gang te laten… Genoeg blah, tijd voor pics!

Vorige Week: Aan de Korenmarkt - Met het kitten magazines lezen - Blog Inc. lezen - Vegetarische Lasagna

Met de klok mee: Graslei, gij favoriete plek van mij! – Bed + Magazines + Kitten = goed plan! – Vegetarische lasagne, ofte mijn favoriete excuus om een overdosis kaas te verorberen – Blog Inc., want ik kan blijkbaar geen genoeg krijgen van lezen over bloggen.

Vorige Week: Studio Sneak Peak - Rust! - Watching The Last Lecture - Mijn aandachtsgeile monster

Met de klok mee: Ik was jaloers op haar draadmandjes (uit de Hema!) + Mini Studio Sneak Peek! – Moe na een dag werk en les – Aandachtsgeil pluizig mormel ♥ – The Last Lecture, na het boek, het YouTube filmpje

Vorige Week: Trots de nieuwe broche dragen - Wijn & papers lezen

Van links naar rechts: Trots mijn nieuwe broche aan de wereld laten zien + een gesprek over mijn borsten in de plaats krijgen O__o – Ik drink nooit wijn, behalve als ik wetenschappelijke artikels moet lezen, dat gaat een stuk vlotter zo!

Hoe was jullie week? Hopelijk niet al te druilerig, ondanks het weer?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elisse October 14, 2012 at 6:46 pm

    Ziet eruit als een tof weekske! Poesjes <3 En wijntjes <3

  • Leave a Reply