Daily Life

Plannen voor November

Etsy - Jump in photo printBron: Jump In by Alicia Bruce via Etsy

Als ik mijzelf door de laatste pagina’s van Blog, Inc. worstel kan ik nog iets extra van mijn Plannen voor Oktober lijstje schrappen. Het andere boek dat ik deze maand las, was Austenland. De Tatanne tas raakte niet af (hoewel, Oktober is nog niet helemaal voorbij, dus wie weet ;)) en het Meringue rokje werd nog eventjes uitgesteld omdat ik besloot mijn budget aan het Belladone patroon + bijhorende stof te besteden (+ voering voor het Cambie jurkje!).

November is ondertussen de derde maand dat ik een “Plannen voor …” blogpost opstel. Misschien ligt het aan mij, maar hoewel ik vaak terugkijk naar mijn planning, slaag ik er meestal niet in om te doen wat er op staat. Bij het opstellen van deze post moest ik dan ook denken aan een quote die op mijn prikbord hangt: “Life is what happens while you’re busy making other plans”. Niet dat het mij gaat stoppen van nieuwe plannen maken, lijstjes maken is gewoon al leuk op zich. ^-^

 • Mijn Taxidermy Deer van Planet Fur in elkaar steken + een mooi plaatsje geven
 • Een Cambie Dress maken
 • Een nieuw rokje maken (misschien eentje uit Allemaal Rokjes)
 • De resterende 20 pagina’s van mijn schetsboek vol krijgen
 • iets plannen rond mijn 500-ste (whut? O__o) blogpost (tips & verzoekjes zijn welkom :D)

Wat zijn jullie plannen voor November? Ik ga alvast beginnen met Oktober passend af te sluiten met The Nightmare Before Christmas, mijn mini-Halloween traditie. En verder staat er veel schoolwerk op de planning, uitstellende flinke student die ik ben… 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elisse October 31, 2012 at 12:37 pm

  Ik vind dat wel leuk dat ge zo uw plannen deelt! Bij mij zou dat misschien net een extra motivatie zijn om ze wÊl af te krijgen. Alhoewel ik mijn plannetjes toch maar braaf op een papiertje schrijf en hier boven mijn bureau hang, haha. Dan stel ik niemand teleur (buiten mezelf 😉 ) Ideetje voor uw 500ste blogpost (proficiat al daarvoor trouwens, wauw!): een weggeverke! DUUUH!! Haha! 😉

 • Reply Kathleen October 31, 2012 at 7:32 pm

  November = NaNoWriMo.
  En dat is het zo’n beetje. Ik heb daar meestal wel mijn handen mee vol. 😉

 • Leave a Reply