Link Love

Link Love

De laatste Link Love dateert alweer van een tijdje terug. Om eerlijk te zijn weet ik ook niet of het mij de volgende weken/maanden gaat lukken om nog iedere week een Link Love te publiceren, ik ga in iedere geval proberen. Reden temeer dus om extra van deze Link Love post te genieten! 🙂

Link Love

  1. Op The Last Days of Spring staat er een mooi overzichtje van wat je allemaal met een Ikea Moppe kastje kan doen zodat het perfect in je interieur past
  2. Mini koperen potjes tutorial van op Poppytalk Handmade
  3. Wild Olive publiceerde een leuke tutorial voor pompoen bladwijzer
  4. Wit & Whistle maakte een leuke zelfgemaakte paddenstoelen tutorial

Link Love

  1. Ik ben redelijk jaloers op de bestempelde t-shirt die Sincerley Kingsey maakte, zo mooi!
  2. Op Oh Happy Day verscheen een leuke tutorial om in het achterhoofd te houden wanneer je cadeautjes van verpakking moet voorzien: bespatte cadeaudoosjes. I like. ^-^
  3. Ik ben redelijk hard fan van deze hoekplanken die op Better Homes & Gardens verscheen. Ideaal voor beperkte ruimtes of voor een leuke twist in je interieur aan te brengen
  4. Ook nog leuk: de mobiel die op Hophelmsblog verscheen

+ Vorig weekend vond Hello Etsy plaats in Eindhoven en ik moet zeggen dat ik een beetje spijt heb dat ik niet gegaan ben (ondanks serieus veel getwijfel :P), alleen al omwille van de super coole locatie! Gelukkig zijn er genoeg verslagen te vinden online, onder andere bij Artmind, SisterMag, Uppercase Magazine & Anne Denise.

+ Benieuwd naar de toekomst van naaimachines? Ik zie wel een paar voordelen aan zo een machine (plaats!), maar het druksysteem spreekt mij bijvoorbeeld niet aan, ik heb nooit problemen gehad om met een pedaal te werken. Wat denken jullie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply