Inspiratie

Pretty Things

Goeiemorgen allen! (tot zo ver mijn poging om “y’all” op een hippe nederlandse manier te vertalen. Fail 1 – Win 0). Een nieuwe week vol stress omwille van groepswerken staat voor de boeg (jup, ik ga dat blijven herhalen), maar er staan ook toffe dingen op het programma. Zoals stressen voor een last minute give-away in elkaar te steken voor 500 blogposts (planning + ik = ramp). Ah ja, en Pretty Things natuurlijk! 🙂

01. Wil er iemand mij deze sjaal kopen voor mij? Zo mooi! Misschien een niet zo voor de hand liggend ontwerp, maar ik ben zwaar fan!

Pretty Things - Blackbird & Earthworm printed silk scarfBron: Redbricknorth via Etsy

02. Om binnen Etsy te blijven, ik ben ook helemaal weg van deze walvis poster. Vintage look, maar geprint in Portugal, dus de verzendkosten vallen ook goed mee! 🙂

Pretty Things - Whale Poster from ARMINHOBron: ARMINHO via Etsy

03. Zo een zalig liedje!

04. ‘t Is nog wat vroeg (hoewel, in de meeste winkels is de kerstdecoratie al volop te vinden), maar deze kaartjes van Oana Befort zijn toch al bij de leukste die ik al gezien heb. En goed nieuws, ze zijn ook te koop in haar Etsy Shop! 🙂

Pretty Things - Christmas Cards by Oana BefortBron: Oana Befort

05. Wijze woorden. 🙂

Pretty Things - Wijze woorden

Voila, als dat geen goed begin van de week was? Heeft iemand Fabriek Romantiek op Een gezien gisteren? Ik heb het gemist (een van de redenen waarom ik bijna geen tv kijk, al die programma’s zijn nooit bezig op het moment dat ik wel eens voor de tv ga zitten :P). Wat vonden jullie er van?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply veraw November 5, 2012 at 10:57 am

    Leuk! Jammer dat ik geen kerstkaarten stuur, want deze zijn erg schattig!

  • Reply Elisse November 5, 2012 at 11:24 am

    Super begin van de week! Ik word zo blij van alleen al naar al die toffe spulletjes te kijken <3 Veel succes met al uw groepswerkenstress!

  • Reply Hannelore November 5, 2012 at 11:52 am

    Oh die kerstkaartjes! Dit jaar ga ik er ook nog eens sturen denk ik, kerstgroeten uit portugal verzenden lijkt me wel leuk 😉

  • Leave a Reply