Movies & Music

Trailertime

Een van de redenen waarom ik altijd uitkijk naar de winter, is dat er dan een hele hoop goeie films in de cinema verschijnen. Of op zijn minst toch films die er veelbelovend uitzien.

Eén van de films waar ik het meest naar uitkijk is de verfilming van The Hobbit. Ik heb een aantal boeken van Tolkien gelezen toen The Lord of the Rings verfilmd werden en de Hobbit heeft toen een hele goede indruk nagelaten bij mij. Helaas heeft Hollywood geld geroken en hebben ze besloten om het boek in drie delen te verfilmen. Alleszins, in December kunt ge mij zeker in de bioscoop terugvinden wanneer deel 1 uitkomt!

Ik weet dat de nieuwe Bond film eigenlijk al in de zalen is, maar zolang ik hem niet gezien heb, telt dit als “uitkijken naar”. 😉 Ik heb het wel een beetje voor Bond-films, maar de acteur moet mij ook een beetje liggen. Pierce Brosnan = niet zo mijn ding, Daniel Craig = wel zo mijn ding. + het helpt ook gigantisch dat mij oren lichtjes verslaafd zijn aan Adele’s bijdrage aan de Soundtrack.

De teasers en trailers van The Master met Joaquin Phoenix en Philip Seymour Hoffman maakten mij maanden geleden al erg nieuwsgierig naar deze film en dat is tot nu toe nog niet veranderd. Aftellen dus naar januari, wanneer deze film in de bioscoop komt.

Dat ik tegen het einde van het jaar The Great Gatsby wil gelezen hebben, heeft alles te maken met de nieuwe film die hiervan in de bioscoop komt. Ik dacht dat de film in januari in de zalen ging komen, maar blijkbaar wordt het mei 2013. Een van de trailers die mij meest aanspreekt en meest ongeduldig maakt.

Moest ik prijzen uitreiken voor trailers, dan zou Cloud Atlas de prijs krijgen voor meest vreemde trailer. Ik ben wel benieuwd naar deze film, hoewel ik ervoor vrees dat het een film met zoveel verhaallijnen erg verwarrend kan worden. Het doet mij een beetje denken aan 2046.

Naar welke films kijken jullie uit de komende maanden?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jolien November 7, 2012 at 12:23 pm

    ik kijk zo uit naar The Hobbit! en naar The Great Gatsby want dat boekje heb ik pas gelezen.

  • Leave a Reply