Daily Life

Vorige Week

Gelukkige wijvendag vrouwendag iedereen! En ook yay voor het einde van de eerste wereldoorlog. Worden er bij jullie ook wafels gebakken vandaag? Wij speelden een beetje vals en bakten gisteren genoeg wafels om de rest van de week voort te kunnen. 🙂

Vorige Week - Nucleo Open Ateliers, Somehing?Something!, Spookjes & Groepswerken

Bovenstaande foto’s zijn al wat ouder dan vorige week, maar ik wou ze toch nog graag delen. Met de klok mee:

 • een bureau tijdens de Nucleo Open Ateliers in Gent. Ik moet de artiest nog eens opzoeken, maar ik was onder de indruk! ‘k Heb vele indrukwekkende dingen gezien die zondag. Ik had geen idee trouwens dat er in Gent studio’s aan kunstenaars verhuurd werden. + soms op echt schitterende (maar vervallen) locaties.
 • Something? Somehting! cd-tje met onze stop motion film op
 • Spookjes!
 • En mijn weken zijn niet volledig zonder groepswerken natuurlijk 🙂

Vorige Week - Belladone jurkjes, Cupcakes, kopies & Halloween

 • Mijn Belladone kleedje, toen het nog niet af was. Ondertussen is het gewassen en het heeft helaas de eerste wasbeurt niet overleefd. De biais aan de kraag vooraan is losgescheurd. Ben nog aan het bedenken hoe ik dat ga oplossen..
 • Super lekkere zelfgemaakte cupcakes! Amandel + witte chocolade cupcake met een witte chocolade topping. YUMMY!
 • Kopiekes pakken op maandag. Ik ben zwaar aan het aftellen naar 17 december, want dit is geen leuk jobje.
 • Mijn boom in de living, Halloween style!

Vorige Week - maakte ik nieuwe vriendjes, speelde met ik met vilt, at wafels en tekende op enveloppen

Bovenstaande foto’s zijn echt wel van vorige week! 🙂

 • Nieuwe vriendjes aan het tekenen
 • En daarna omzetten naar een vilten versie
 • Wafels! Wafels! Wafels!
 • En mijn hersenen zijn mietjes, want in mijn schetsboek blokkeren ze, maar een witte enveloppe is wel goed genoeg. Tssss.

Hopelijk hebben jullie er een leuke week op zitten?

(PS: Mijn Instagram profiel is nu ook te bezichtigen via de computer! Hoera! En rep u naar instagram.com/plutomeisje)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply elisse November 11, 2012 at 2:25 pm

  Oh zalig! Uw nieuwe vilten vriendjes zien er zeer veelbelovend uit. En die spookjes <3 Ah gij creatief talent! Hier een leuke week achter de rug, heel druk op sociaal gebied en weinig gedaan voor school, dus moet nu wat ingehaald worden 🙂

 • Leave a Reply