Inspiratie

Pretty Things

Pff, ‘t was niet zo een makkelijke opdracht om mooie dingen te verzamelen deze keer. Hallo internet, send more pretty things this way please!

01. Hi Fructose deed een feature over Alexandra Levasseur en ik ben helemaal weg van haar werk. Ik wou dat er geld op mijn Paypal stond, dat ik direct een print uit haar Etsy shop kon bestellen. 😛

Pretty Things - Art by Alexandra Levasseur

02. Ik ben helemaal weg van de trend om stukjes kan in kledingstukken te verwerken. ‘k Heb het altijd wel gehad voor kant en op deze manier is kant perfect voor alledaagse kleren. + volgens mij ook DIY-baar.

Pretty Things - Trui met kant

03. Het moodboard van Elsie van A Beautiful Mess. Geen idee waarom precies, maar ik vind het mooi. + Hoog tijd om mijn eigen prikbord van een nieuwe laag afbeeldingen en inspiratie te voorzien!

Pretty Things - Moodboard by A Beautiful Mess

04. Er zijn dagen dat ik het zo jammer vind dat ik geen iPhone heb en meestal zijn dat dagen dat ik op mooie gsm cases stoot, zoals dit exemplaar op Etsy. Bummer dat het niet voor mijn Samsung beschikbaar is.

Pretty Things - iPhone case by Creative User of Tech

05. Wise words & hopelijk kan ik er op een dag naar leven. 🙂

Pretty Things - Wise words

Hopelijk hebben jullie allemaal een prettig maandag en anders hoop ik dat deze Pretty Things de dag toch iets mooier gemaakt heeft! 🙂

(ps: Die 500e post + give-away komt trouwens heel erg dicht bij! :D)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jeroen en Has November 12, 2012 at 12:30 pm

  Hi Eline !

  Bedankt dat je onze Iphone 5 hoesje noemt in je post ! We zien al een aantal bezoekers van je site op Etsy !
  We hebben dit design trouwens ook voor de Samsung S3 😉

  Groeten,
  Creative Use of Technology

  • Reply Plutomeisje November 12, 2012 at 5:59 pm

   Maken jullie ook custom hoesjes voor andere modellen? Ik heb een Samsung Galaxy Advance, waar helaas bijna nergens hoesjes voor te vinden zijn.

 • Reply Rowan November 19, 2012 at 11:44 am

  Wauw, die tekeningen van Alexandra Levasseur zijn erg mooi. En ja, dat hoesje is super. Ook ik heb geen Iphone en baal vaak als ik zulke mooie dingen zie. Maar plaatje alleen al is ook erg leuk om naar te kijken. 😉 Liefs, Rowan

 • Leave a Reply