Bloggen

500 posts! [+ give-away!]

Give-away voor 500 blogposts!Inderdaad, dat las u correct, vandaag staat mijn vijfhonderdste blogpost online! Ik heb er een tijdje over gedaan om zoveel blogposts te schrijven. Mijn eerste echte blogpost ooit ging online op 16 juli 2007. O-my-gawd! Vijfhonderd blogposts, hoeveel lettertjes zouden dat zijn?

Op vijfhonderd blogposts is er natuurlijk veel veranderd. Niet alleen op gebied van lay-out, blogplatform of mijn manier van schrijven, maar ik geloof dat ik over deze vijfhonderd blogposts ook zelf veranderd ben. Vijfhonderd geschreven blogposts laat mij vooral dromen van de vijfhonderd die misschien nog gaan komen en waarover die allemaal kunnen gaan. ^-^

Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind vijfhonderd blogposts meer dan reden genoeg om te vieren. Tijd dus voor een give-away! Wat valt er te winnen? Awel, niet één maar drie pakjes! Handgemaakt & met veel liefde samengesteld voor jullie!

Give-away Plutomeisje.be Pakje01

Give-away Plutomeisje.be Pakje02

Give-away Plutomeisje.be Pakje03

Ieder pakje bestaat uit een gepimpt schriftje + een dierenbroche handmade by yours truly. Jullie mogen zelf kiezen welk pakje het liefst zou winnen. Je maakt trouwens twee keer kans op een pakje, want er zijn deze keer twee manieren om mee te doen!

 • Manier 1: Vul mijn blog-enquête in (want na 500 blogposts ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig geworden naar mijn lezers). Op het einde van de enquête kunnen jullie aangeven welk pakje je wilt winnen + wordt er gevraagd om je naam & e-mail adres achter te laten zodat ik de winnaars kan contacteren. Winnaars, want uit alle ingevulde enquêtes trek ik twee winnaars. Klik zeker door naar de allerlaatste pagina van de enquête, anders worden jouw antwoorden (en kans om te winnen) niet geregistreerd.
 • Manier 2: Like mijn Facebookpagina + deel deze give-away via Facebook/Twitter/je blog/Instagram/… en laat een berichtje achter om mij te vertellen waar je de give-away gedeeld hebt en wel pakje het liefst zou winnen. Uit alle berichtjes op mijn blog trek ik 1 winnaar.

Voila, dat is alles wat je moet doen om kans te maken om één van de pakjes.De give-away loopt trouwens tot en met 30 november, op 1 december maak ik de winnaars bekend. Veel succes allemaal!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Sven November 14, 2012 at 7:13 pm

  De link naar de enquête werkt (nog) niet…

  • Reply Plutomeisje November 14, 2012 at 7:22 pm

   Jup, ‘k had het ook gemerkt. Ik weet niet waar ik met mijn hoofd zat toen ik die link er in stak, maar ‘t was niet mooi om zien. 😛 ‘t Zou moeten werken nu. 🙂

 • Reply liesbeth November 14, 2012 at 7:21 pm

  heb geliked op facebook! Knap werk hoor! nr3 spreekt me het meest aan maar zijn allemaal mooi!

 • Reply Nele Tomsin November 14, 2012 at 7:35 pm

  Ik heb het gedeeld op facebook en heb lichte voorkeur voor pakje 1 🙂 maar zou met een andere ook heel blij zijn, ze zijn allemaal even mooi!

 • Reply Sven November 14, 2012 at 7:35 pm

  Ja, inderdaad. Ik doe dus definitely mee! Ik heb dit gedeeld op FB én op Twitter, én ik deed mee met de enquête! Ik wil liefst pakketje 2 winnen, met het uiltje. Als ik me goed herinner, heb je ooit eens een give-away gedaan met een zelfgemaakt uiltje (en vosje ook, dacht ik). We wonnen toen niet en dat vond mijn dochter nog meer jammer dan ik (en ik vond het zelf al zo jammer…)

 • Reply elisse November 14, 2012 at 7:46 pm

  Ik like en deel (via de fanpagina van mijn blog 🙂 ) Natuurlijk doe ik mee voor het pakketje met de uil! Ik heb ook je enquête ingevuld 🙂

 • Reply Ineke November 14, 2012 at 8:28 pm

  Duuuuuuuusss…. PROFICIAAAAAAAAAAAAT!!! 500.. crazy woman.. You’re good busy.
  Ik <3 pakje 1, zou dit dan ook graag ontvangen. :p
  I liked, shared, enquêted etc 😀

 • Reply Ollie en Wallie November 14, 2012 at 11:08 pm

  wow, 500 posts, dat zijn er veeeeel 🙂
  ik doe dus ook mee, ga de enquete invullen en heb gedeeld op facebook, ik ga graag voor pakje 1 of 3

 • Reply Jolien November 14, 2012 at 11:16 pm

  ooh amai, proficiat zeg, zoveel blogposts! :3 ik heb de enquete ingevuld, de facebookpagina geliked (en mezelf afgevraagd waarom dat nog niet eerder gebeurde..) en de banner gedeeld op mijn blog. Het vosje vind ik ‘t schattigst!

 • Reply Jessi November 14, 2012 at 11:21 pm

  Ik like en deel via de fanpagina van mijn blog 🙂 la vie d’une rêveuse
  Ik ga toch voor het vosje gaan ^^

 • Reply nobutterfly November 14, 2012 at 11:27 pm

  Bravo, 500 is super!

  ik ga voor het eerste pakje, maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi en like dus en deel op ffacebook

 • Reply Jelle November 15, 2012 at 10:29 am

  geliked, gedeeld en ingevuld! Nu nog… ‘gewonnen!?. 🙂
  I hope so! 🙂
  Heel veel succes met de komende 500 posts, ik blijf je zeker volgen 🙂
  p.s. Ik wil graag het derde pakketje dan heb ik een nieuw schetsboekje voor in
  de les! ( en wat voor 1 :)! Of het tweede is ook goed, of het eerste… 😀

 • Reply Anouck November 15, 2012 at 10:49 am

  Ik heb je enquete ingevuld! (ookal ben ik pas een week een volger hihi)
  Ik vind ze allemaal heel lief maar de eerste vind ik toch het allerliefste!

 • Reply Isa November 15, 2012 at 1:43 pm

  Oooh zo leuk! Ik vind ze alledrie leuk dus het maakt niet uit welke 🙂 Gedeeld op Facebook!

 • Reply pebblyn November 15, 2012 at 9:04 pm

  Enquête: check!
  Banner op blog: check!
  De pakketjes zijn allemaal even leuk, dus ik kan niet kiezen 🙁 Maar als het écht moet, dan toch 1.

  Proficiat met je 500ste! 😀

 • Reply de schutter annita November 18, 2012 at 2:03 pm

  ik doe dus ook mee, ga de enquete invullen en heb gedeeld op facebook, ik ga graag voor pakje 1 of 3

 • Reply Lobke November 18, 2012 at 11:05 pm

  ik doe mee ! wat een leuke give away ! 🙂 ik heb de give away gedeeld via: Facebook, twitter en mijn blog ! Ik vind het uiltje zo schattig ! Hopenlijk win ik, maar natuurlijk gun ik het iedereen ! 🙂

 • Reply Pretty Things | Plutomeisje November 19, 2012 at 10:32 am

  […] vergeet niet deel te nemen aan mijn give-away! /* Liked it? Share it!More This entry was posted in Inspiratie and tagged inspiratie, […]

 • Reply Rowan November 19, 2012 at 11:38 am

  Ik doe maar gelijk op 2 manieren mee. Ik vind je blog geweldig. Ik stuit er net toevallig op via iemand die wat schreef over je give-away en ik ben al helemaal verknocht. Ik ga nu iets over je give-away schrijven op mijn blog. (: Pakketje 1 spreekt me het meest aan, maar ik vind ze alle 3 geweldig. Liefs, Rowan

 • Reply Ann November 20, 2012 at 11:45 am

  Ik heb de give-away gedeeld op FB. Pakje 3 vind ik het leukste. Proficiat met je blog en doe zo verder!

 • Reply Benthe November 23, 2012 at 9:39 am

  enquête ingevuld en op facebook gedeeld. Ik vind pakje 2 het leukste—ik ben een uilen lover. Veel succes bij het verder ontwikkelen van je blog ik kijk uit naar de vooruitgang!

 • Reply Snaara Baara Bijoux November 25, 2012 at 10:08 pm

  Heb alles gedaan wat je vroeg! Spannennnnnd! 🙂
  (ps: heb je ook op mijn blog gezet: http://snaarabaarabijoux.blogspot.be/)

 • Reply Ontwerp je eigen kerstkaarten | Plutomeisje November 28, 2012 at 11:18 am

  […] Vergeet niet deel te nemen aan mijn give-away! Je kan nog deelnemen tot vrijdag. Zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt. /* Liked it? […]

 • Reply Annemie Marnef November 28, 2012 at 1:38 pm

  Zo mooi allemaal….. ik heb het gedeeld via facebook! Mijn voorkeur gaat uit naar het uiltje, maar de anderen zijn ook super!!!!!

 • Leave a Reply