Link Love

Link Love – Winter!

Nu de temperatuur eindelijk naar omlaag gaat, is het overduidelijk tijd om de haak- of breinaalden uit de kast te halen (als ze daar zaten). Tijd dus om jullie te voorzien van een aantal links ter inspiratie. 🙂

Link Love

Tess Secret Santa 2012

Vandaag is ook de voorlaatste dag dat je kunt inschrijven voor de Secret Santa 2012 van Tess. Een Secret Santa is een soort geheime kerst Swap, waarbij iedereen pakjes zend naar een “slachtoffer” en pakjes krijgt van een geheime Kerstman. Ik heb vorig jaar voor de eerste keer deelgenomen en vond het een erg leuke ervaring. Ook dit jaar ga ik weer deelnemen. 🙂

Ook nog interessant:

  • Indien je wilt leren haken, maar geen zin hebt om ergens les te volgen, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Crafty Minx, daar staat een volledige lessenreeks op jou te wachten
  • Fan van de patronen van Deer & Doe, maar niet helemaal zeker of ze zouden lukken in het Frans? Momenteel loopt er een Sew Along op Deer & Doe in het Frans, waarvan Paunnet de Engelstalige versie post!
  • Op Poppytalk verscheen een leuke DIY voor een advent kalender. Ik ben niet aan advent, maar aftellen naar Kerst is leuk + je kan deze kalender ook voor allerlei andere aftellen-naar gelegenheden gebruiken. 🙂

Wat staat er bij jullie op de planning dit weekend? Ik hoop wat vooruitgang te brengen in een project dat ik al maanden moet uitstellen omdat ik de juiste materialen maar niet kan vinden. ‘k Heb mijn oorspronkelijke plan nu opgegeven en de alternatieve versie schiet precies wel op. 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply