Inspiratie

Pretty Things

Whoep, weeral een nieuwe week, de dagen vliegen voorbij. Ik kan amper geloven dat December bijna voor de deur staat. Misschien is het omdat al mijn to do lijstjes en andere deadlines mij plots allemaal heel erg dringend beginnen aan te staren dat de tijd zo snel gaat. Of de dagen nu voorbij vliegen of niet, ‘t is alleszins de hoogste tijd om eventjes pauze te nemen en te genieten van een paar mooie dingen. ๐Ÿ™‚

01. Op het eerste zicht lijken dit misschien gewone foto’s van bloemen en planten in donkere vazen, maar de losse kruimels aarde geven al snel meer weg. Niet ideaal om in de woonkamer te plaatsen (hoewel mijn katten recentelijk een gelijkaardig experiment ondernomen hebben), maar wel heel mooi om zien.

Pretty Things - Nurture Studies by Diana Scherer

Pretty Things - Nurture Studies by Diana Scherer

Pretty Things - Nurture Studies by Diana SchererBron: Diana Scherer via More Design Please

02. Eigenlijk zo een eenvoudig idee, maar zo een mooi eindresultaat. Ik hou echt van deze tattoo. Moest ik ooit een sleeve willen, dan moet er sowieso een boom in, wie weet op deze manier. โ™ฅ

Pretty Things - Tree rings tattooBron: 1337tattoos

03. Ik hou heel erg van One Sheepish Girl. Haar hele blog heeft een soort onschuldige aantrekkingskracht en ze maakt de prachtigste dingen. Dat wordt nog maar eens bewezen door wat ze met onderstaande schriftjes gedaan heeft.

Pretty Things - Pretty Notebooks by One Sheepish GirlBron: One Sheepish Girl

04. Beste kerstboom idee dat ik tot nu toe al gezien heb!

Pretty Things - Christmas Tree by A Leg UpBron: A Leg Up

05. Wijze woorden. ๐Ÿ™‚

Pretty Things - Wijze woorden

Zo, wat staat er bij jullie op de planning voor deze week? Ik heb alleszins รฉรฉn groepswerk dat deze week zijn officiรซle deadline heeft, hoera voor minder projecten de volgende week! (en meer tijd om echt te gaan studeren ;)).

Btw, vergeet niet deel te nemen aan mijn give-away!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply CarlaK November 19, 2012 at 1:15 pm

  Die krijtkerstboom = mooi !!! en die planten, zo onwaarschijnlijk prachtig en toch zo simpel, heerlijk! Dank je voor de toffe links ( de tattoo-foto staat er niet bij, of ligt dat aan mijn pc?)
  Liefs!

  • Reply Plutomeisje November 19, 2012 at 5:10 pm

   Hmm, bij mij is hij zichtbaar, maar ‘k heb er voor de zekerheid een andere fotolink in gestoken. ๐Ÿ™‚

 • Reply elisse November 19, 2012 at 5:37 pm

  Ik heb keiveel schoolwerk de komende tijd! Ook hoera want ook wel leuk. Die boomtattoo is echt prachtig! En die schriftjes! En die planten! Tof tof tof, hoe stuit gij toch altijd op die mooie dingen?

  • Reply Plutomeisje November 22, 2012 at 9:41 am

   Ik zou zeggen: thank god for Pinterest! ๐Ÿ˜› maar blogs brengen ook veel inspiratie ๐Ÿ™‚

 • Reply Rosalie Green November 19, 2012 at 10:16 pm

  Wat een leuke blog heb je!! XX

 • Leave a Reply