Link Love

Link Love

De koude wind en de regenbuien van de laatste dagen hebben hun effect niet gemist. Deze blogpost is geschreven met mijn zakdoek in de hand en een afgrijselijke jeukende kriebel in mijn keel. Gezellig is anders, maar het geeft mij wel een perfect excuus om liters warme chocomelk te drinken. ^-^ En een paar DIY’s uit te proberen.

Link Love

 • Het kartonnen DIY hertje van Know and Tell Crafts is er eentje dat zeker mijn (mini) verzameling hertenhoofdjes gaat vervoegen. Faux taxidermy op zijn best!
 • Ik ben niet gigantisch aan mutsen (elektrostatisch haar, en niet een klein beetje), maar het patroon van Froken C was te mooi om niet te delen. Doorscrollen naar onderaan haar blogpost, want er is wel degelijk een Engelstalige versie van haar patroon te vinden.
 • De Purl Bee maakt ieder jaar erg mooie Kerstmis DIY’s, zo ook dit jaar. Gevilte kerstbomen en fluo roze, ‘t moet niet altijd allemaal traditioneel zijn. 🙂
 • Bij Minieco vind je een leuke tutorial om met eenvoudig bruin inpakpapier toch leuke & originele cadeautjes te maken.

Ook nog leuk:

 • Het is Black Friday in Amerika & Colette Patterns geeft (alleen vandaag) 30% korting op alle patronen! Voor de snelle beslissers dus.
 • Ook bij Drygoods Design Online doen ze aan kortingen. Vanaf een bestelling van 40$ krijg je daar 40% korting en dit nog tot 1 december! De stof van mijn befaamd fietsrokje kwam van daar & ik was super tevreden met mijn bestelling. 🙂

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Ik ben samen met Vistaprint een kleine samenwerking aan het opzetten. Gezien de kerstdagen eraan komen kunnen jullie wellicht al raden dat het om gepersonaliseerde kerstkaartjes gaat. Heeft iemand van jullie al ervaring met bestellen bij Vistaprint?

Ps: Je kan nog altijd deelnemen aan mijn give-away!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jolien November 23, 2012 at 6:37 pm

  de designs voor kerstkaartjes op vistaprint zijn wel leuk! K heb mijn kestkaartjes voor dit jaar wel al besteld, maar voor volgend moet ik dat zeker onthouden.

 • Reply Carlijn November 23, 2012 at 8:43 pm

  Bedankt voor de tip voor de korting bij colette patterns! Ik heb meteen de Peony besteld.

 • Reply lanalime November 28, 2012 at 4:48 am

  Ik ben verliefd op dat inpakpapier!

 • Leave a Reply