Inspiratie

Pretty Things

Dat het maandag is, kan ik helaas niet negeren, maar dat het al bijna December is, ga ik wel nog even negeren. Ik ben daar nog niet klaar voor. En volgens mij de wereld ook nog niet, want dat is dat eigenlijk met al die bladeren nog aan de bomen? Alleszins, bij deze ga ik mijzelf nog wat afleiden met mooie dingen vooraleer ik de harde waarheid (en mijn cursussen) onder ogen ga zien…

01. Ha, dit was gewoon te schattig om niet te delen met jullie! Het muisje in kwestie is een dwergmuisje en zo cute! ^-^

Pretty Things - Harvest Mouse

Pretty Things - Harvest Mouse

02. Die sokken, so much want!

Pretty Things - Fox Socks

03. Bij foto’s als deze krijg ik altijd zin in lange boswandelingen met zoektochten naar mooie dingen.

Pretty Things - Mushrooms & Moss

04. Ha, valt het op dat ik zo een kleine was/ben met een verzameling fossielen en de Walking with Dinosaurs op repeat? ‘t Zal jullie dan ook wel niet verbazen dat ik deze broche van Noga Bergman de max vind!

Pretty Things - Diplodo Sterling Silver Brooch

05. Misschien niet altijd even haalbaar (soms moet je gewoon genoegen nemen met de niet 100% uw ding, maar wel betaalbare versie van wat je wilt), maar wel een mooie regel om uzelf af en toe iets moois te laten kopen. 😉

Pretty Things - Wise Words

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rowan November 26, 2012 at 2:05 pm

  Oh, dat muisje is heel lief! En ik vind de quote heel cool. Het doet me ook denken aan die keer dat ik ging nadenken over hoeveel spullen die ik bezit ik ook daadwerkelijk op kan noemen. Ik denk dat er heel veel dingen zijn die ik heb, maar helemaal niet in gebruik zijn of mooi zijn; zo’n raar idee. Liefs!

 • Reply pebblyn November 26, 2012 at 2:51 pm

  De bladeren in onze tuin zijn dit weekend helaas (bijna) allemaal afgewaaid 🙁 Gemene wind.

 • Reply elisse November 26, 2012 at 4:21 pm

  Oooh wauw die broche! Alweer een mooie selectie. Door uw Pretty Things posts op maandag word ik er altijd aan herinnerd hoe snel de weken voorbij vliegen eigenlijk.. En jaja, ik herken het hoor! Ik ben wel echt volledig stijlgehandicapt, en dan al die vrolijke stofjes zorgen ervoor dat het nog net iets erger wordt! Maar ik vind het niet leuk om kleding te maken in effen stofjes, dat vind ik dan meteen zo ‘sober’ (gewoon mijn rare hersenkronkel hoor, ik vind effen stofjes eigenlijk niet saai, maar maak toch liever iets met een fleurig patroontje ofzo)

  • Reply elisse November 26, 2012 at 4:40 pm

   p.s. ik tekende met mijn tablet in Photoshop op een doorzichtige laag en experimenteerde daarna met wat van mijn foto’s door ze gewoon op de achtergrond te slepen. Et voilà!

 • Reply Elke November 26, 2012 at 6:36 pm

  Ooh dat kleine dinosaurusje! Wat lief! Je hebt trouwens echt een leuke blog, ik heb je vandaag pas gevonden maar ik ben hem meteen gaan volgen op bloglovin hoor!

 • Reply Liesbeth November 28, 2012 at 5:27 pm

  Oh, die sokken zijn echt geweldig! En dat laatste is zo waar.

 • Leave a Reply