Link Love

Geld besparen voor studenten pt.2 – Solden.be

Solden.be

Een tijdje geleden schreef ik al een blogpost over geld besparen voor studenten en nu heb ik daar een leuke uitbreiding op gevonden. Jullie hebben wellicht de website Solden al eens zien passeren op andere blogs de afgelopen maanden. Solden.be is een Belgische website die allerlei kortingscodes verzamelt, iets wat heel erg handig is als je een paar euro’s op een nieuw paar schoenen wilt besparen. Mij ga je niet horen klagen wanneer ik de volgende keer 10% korting krijg op mijn bestelling bij Zalando of 20% bij Pixum.

Momenteel loopt er trouwens een erg leuke Kerst give-away op Solden, een reden te meer om de website eens te checken. 🙂

PS: de winnaars van de give-away worden straks bekend gemaakt. 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply