Daily Life

Vorige Week

Ik heb het idee dat ik altijd moeite ga blijven hebben om iedere week een “Vorige Week” post te schrijven. Hoewel ik Instagram een geweldige app vind, is het nog altijd niet mijn gewoonte om de hele tijd foto’s te nemen en te publiceren. Misschien is het puur een gewoonte, maar ik heb vaak het gevoel dat foto’s nemen “het moment” onderbreekt. Ik geniet liever van de voortgang van een moment, dan ik ze vereeuwigd zie op gevoelige plaat. Ik heb ook vaak het idee dat als je van alles foto’s “moet” nemen, je veel minder intense herinneringen van dingen hebt. Vandaar dat ik meestal vergeet foto’s te nemen, waardoor deze post wat minder frequent online komt dan ik (en misschien jullie ook) zou willen.

Vorige Week

In wijzerzin:

 • Mijn broche-beestjes in de maak. Ik durf bijna niet toegeven hoelang het idee voor deze broches al in mijn schetsboek staat. Een eeuwigheid. Dat komt er van als je altijd bang bent dat het eindresultaat u gaat teleurstellen, beginnen is dan zo een opdracht. Gelukkig ben ik blij met het resultaat. Zo blij dat er een aantal broches opgedoken zijn in mijn webshop. πŸ™‚
 • Ik kreeg mijn bestelling van Planet Fur in de bus. Dju, ik krijg graag post. ‘t Is altijd een beetje cadeautjes krijgen. ^-^
 • Ik brainstormde natuurlijk ook voor mijn SeSa. Ik heb al een heel pakket samengesteld – in mijn hoofd. De uitwerking is voor de volgende dagen/weken.
 • Het Vriendje & ik zijn ondertussen vijf jaar samen (soms vraag ik mij af of ik mij niet misteld heb, het lijkt zolang nog niet). Zotte dingen. Zoiets verdient dan ook een cadeautje. πŸ™‚

Vorige Week

 • Vijf jaar samen, dat werd passend gevierd met een etentje in het Lepelblad. Alweer iets waar we nog eens terug gaan moeten gaan.
 • Vorig weekend was er Let’s LousART, een handmade marktje in Gent. En nu ligt dat ingevuld deelname formulier te wachten op een paar foto’s van mijn producten. Daarna gaat het richting brievenbus en wie weet sta ik op de volgende editie eind Februari. Hoe cool zou dat niet zijn?
 • Ik ben verliefd op die tekening, ik heb ze zelf uit mijn schetsboek gescheurd en ingekaderd. Tot nu toe is er niets wat ik er verkeerd aan zie, iets waar ik over zes maanden zeker anders over ga denken. πŸ˜›
 • Donuts, dat was iets wat ik nog nooit had gegeten (althans, niet dat ik mij kan herinneren, ze hebben mij in een dronken bui ook eens een falafel gevoederd en dat telt ook niet als “al ooit gegeten”. Als ge u niet herinnert of en hoe het smaakte telt het niet). Blijkbaar is dat zoiets als een Boule de Berlin, maar zonder al die lekkere crΓ¨me en met een gat in het midden.

Vorige Week

 • Mijn muurhertje van Planet Fur is afgeraakt & heeft een plaatsje gevonden aan de muur, bij mijn andere (fake) hertenkopje. Misschien is dit wel het begin van een verzameling. πŸ™‚
 • Mijn mooi kitten is al een hele kat aan het worden, hoewel hij nog altijd de kleinste van de drie is. En de meest speelse ^-^
 • Jup, ‘t is hoog tijd om aan mijn masterproef (ofte een thesis gelijk dat de mensen al eens zeggen) te beginnen. Stap 1: artikels lezen tot als ge weet waar ge precies over wilt thesissen.
 • Mijn kerstkaartjes zijn aangekomen! ‘k Heb een kleine update geschreven in de originele post, want als ge tevreden zijt over iets mag dat ook gezegd worden. πŸ™‚

Hoe was jullie week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Fenne December 17, 2012 at 1:16 pm

  wel,… ik realiseer me dat ik ook nog nooit een donut heb gegeten…Misschien toch liever crΓ¨me dan een gat in het midden πŸ™‚

 • Leave a Reply