Inspiratie

Pretty Things

Goeiemorgen allemaal! Het is maandag en dat wilt zeggen dat ik een paar mooie dingen heb voor jullie. En ook een kleine “meh” mededeling. De blok staat voor de deur en dat wilt zeggen dat het heel erg druk gaat worden. De volgende weken gaan er dus niet altijd meer “Pretty Things” en “Link Love” posts zijn, maar ik ben ook een voorraadje blogposts aan het aanleggen zodat mijn blog zeker niet stilvalt tijdens de examens. 🙂

01. Uppercase magazine bezocht Donna Wilson in haar studio in London. Heel leuk om eens binnen te kijken en te zien hoe haar producten gemaakt worden en haar ideeën ontstaan.

02. De Canadese fotograaf Matt Molloy neemt honderden foto’s met een trage sluitertijd die hij vervolgens in laagjes op elkaar legt tot deze schilderachtige foto’s.

Pretty Things - Photographer Matt Molloy

Pretty Things - Photographer Matt Molloy

03. Eindelijk eens een bureau dat niet opgeruimd is en er nog altijd super uitziet. Zo wil ik mijn bureau dus. Nen nest, maar ne mooien nest. ^-^

Pretty Things - Workspace

04. Ik weet dat wellicht niet iedereen er evenveel fan van is, maar ik vind hommels schitterend. Met hun dikke zachte lijfjes zien ze zo aaibaar uit. Schoolplaten vind ik ook helemaal de max, dus onderstaande poster is eigenlijk een must-have.

Pretty Things - Bees

05. Nog een paar wijze woorden, hoewel ik ook “When you say “no” to others, make sure you are not saying “no” to yourself” zou willen toevoegen, want dat is iets wat ik af en toe wel eens zou durven doen. 😛

Pretty Things - Wise Words

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisse December 3, 2012 at 5:57 pm

    Wauw, prachtig die lange sluitertijd foto’s! Uw kerstkaartjes zijn trouwens kei leuk geworden! 🙂

  • Reply Hannelore December 4, 2012 at 8:51 am

    Oh die foto’s / kunst van Matt Molloy zijn magnifiek!

  • Leave a Reply