Daily Life

Plannen voor December

Snow Fence by LisaBonowiczPhotosBron: Lisa Bonowicz Photos via Etsy

December begot! De tijd om aan eindejaarslijstjes  en originele Kerstcadeau’s te beginnen denken is aangebroken! Bij ons wilt dat vooral zeggen dat er heel onsubtiel gepeild wordt naar wat de (schoon)familie wilt. En ondertussen volop hints laten vallen. In mijn geval kunnen dat geen hints genoeg zijn, want mijn allerliefste vriendje staat voor de taak om mij na de Kerscadeau’s in December ook van gepast met inpakpapier omwikkeld schoons te voorzien in Januari. We gaan een kwarteeuw vieren, iets waar ik ter gelijkertijd naar uit kijk en tegen op zie.

 • Flink studeren ^-^
 • Secret Santa pakje uitwerken & opsturen
 • Het Flow Winterboek vinden (‘k vind het nergens meer :()
 • Handgemaakte Kerstkaartjes sturen!
 • Bloedplaatjes gaan geven op 31 December, kwestie van het jaar goed af te sluiten. 🙂 ( Vervangen door gewoon plasma gaan geven, aangezien ik vorige keer beginnen flauwvallen ben + ik minder tijd had dan verwacht, blok weet u nog?)

Wat zijn jullie plannen voor December? Naast het voor de hand liggende natuurlijk, uzelf zwaar over eten, een week aan een stuk. 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply elisse December 4, 2012 at 11:10 am

  Oh bij ons in Antwerpen is het nog te vinden in de International Magazine Store! Misschien hebt gij ook zo eentje in de buurt? Klinkt goed, die plannen! Vooral dat over eten, daar kan ik mij wel in vinden :p

 • Reply madrina December 4, 2012 at 1:51 pm

  Ik begin aan mijn tweede jaar fotografie, ga natuurlijk ook degoutant veel eten, vier de verjaardag van mijn metekind en ga een dag naar Rijsel. En voor de rest zien we nog wel.

 • Reply Elodie December 4, 2012 at 4:28 pm

  In dat krantenwinkeltje in het shopping center aan Zuid hadden ze het winterboek nog eind vorige week… Ik moet die ook nog altijd kopen. En misschien moet ik ook wat meer werk maken van Secret Santa. Lijstje is af, nu nog uitvoeren.
  Succes het uitvoeren van je plannen 😉

  • Reply Plutomeisje December 4, 2012 at 8:31 pm

   Gevonden! Ik heb hem idd in het Zuid gevonden, ik herinnerde mij plots dat ze daar vanalles hadden en idd score! 😀 En nog wel stapels, wat raar is want overal anders is hij precies uitverkocht.

   Mijn lijstje gaat wel lukken deze keer, denk ik, ‘t zijn allemaal nogal realistische dingen, maar ik wou mij niet overdoen tijdens den blok. 😛

 • Reply Fenne December 15, 2012 at 7:52 pm

  Wel, eigenlijk heb ik nog steeds niet verder gekeken dan een week.
  Geen idee wat kerst brengt (behalve véél studeren), en ik hoop nog steeds dat mijn kerstkaartjes op tijd gaan arriveren… 🙂

 • Reply Plannen voor Januari | Plutomeisje January 3, 2013 at 3:09 pm

  […] ik heb wel degelijk nog een paar plannen voor januari, naast de voor de hand liggende (studeren!). December was trouwens een goede maand voor mijn plannen. Het enige wat iets minder ging was studeren, met al […]

 • Leave a Reply