Wishlist

Imaginaire Shoplog – Dear Santa..

Bijna Kerst, hoog tijd dus om mijn verlanglijstje naar de Kerstman te sturen!

Kleedjes

Ik weet niet hoe mijn kerst-outfit er precies gaat uitzien, maar één van bovenstaande stukken moet er op zijn minst inzitten. Beide kleedjes staan hoog op mijn verlanglijstje (Die wolkjes! Dat kraagje!), net als de groene handtas van Hippeschoentjes en de Col Claudine van het Belgische bedrijf Claudine & Compagnie.

Dear Santa

Nog meer handtassen op de rest van mijn verlanglijstje (can you blame me?), schattige vossenooringen van op Etsy, de meeste zalige juwelenhouder en natuurlijk nog een extra ring, zodat die juwenhouder wat werk heeft ‘s nachts. Ook aan mijn katten heb ik gedacht, want ge moet niet altijd alleen cadeautjes voor uzelf vragen aan de Kerstman.

Wat staat er bij jullie allemaal op jullie wishlist voor Kerst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anouschka December 8, 2012 at 11:21 am

  Dat kleedje met wolkjes en vliegtuigjes is zo leuk!
  En dat kattendooshuisje zag ik eerder deze week en ik was onmiddellijk aan het overwegen om er zo eentje in huis te halen ^-^

 • Reply la merlette blanche December 8, 2012 at 3:02 pm

  Bij mij staan er vooral patroontjes voor kleedjes op het verlanglijstje 😉
  Die vossenoorbellen! De Meow’s the Time Heel! Leukleukleuk 🙂

 • Reply emmel December 8, 2012 at 9:33 pm

  euhm wij hebben zo een beetje dezelfde smaak, voor dat wolkenkleedje zou ik ook wel willen tekenen

 • Reply Jessi December 9, 2012 at 9:32 am

  Wat een leuk lijstje! Ja, daar voel ik me wel in thuis 🙂 Mijn verlanglijstje is dit jaar vooral gericht naar mijn buitenlandse stage in Suriname!

 • Reply Fenne December 15, 2012 at 7:48 pm

  Superleuk lijstje! En wat een leuke pumps!
  Het boek van Keri Smith heb ik hier ook liggen 🙂
  (btw, waarmee heb je dat lijstje gemaakt?)

  • Reply Plutomeisje December 16, 2012 at 12:07 am

   ‘k Heb mijn lijstje met Polyvore gemaakt, volgens mij de gemakkelijkste manier. Gewoon een account aanmaken en producten opslaan (op dezelfde manier zoals je “pint” met Pinterest) en dan alles slepen tot je een leuke collage hebt. 🙂

   • Reply Fenne December 16, 2012 at 8:35 pm

    aha, ga ik eens proberen, merci!

 • Reply De zonnige handtas | Verbeelding February 18, 2013 at 3:48 pm

  […] was pas in december dat ik op een pracht van een handtas stootte. Via Plutomeisje kwam ik terecht bij de webshop Hippeschoentjes die net een nieuwe lijn handtassen hadden ingeslagen […]

 • Leave a Reply