Inspiratie

Pretty Things – 7 days of Christmas

Ik weet dat niet iedereen enorm aan Christmassy-dingen is, tot een paar jaar terug zag ik de fun van de meeste feestdagen ook niet in, maar ‘k heb dit jaar beslist om er volledig voor te gaan, voornamelijk op mijn blog dan (hoewel, ik denk dat ik een Kerstliedjes playlist ga samenstellen voor de avond/dag zelf, tips zijn welkom ^-^). Speciaal om deze “7 days of Christmas” af te trappen: de mooiste kerstigste (yup, dat is een woord vanaf nu) Pretty Things die het internet (aka Pinterest) mij kon schenken. Enjoy!

01. Een geweldig leuk pakje idee. Later deze week volgt er nog een uitgebreide post met inpak-ideeën, dus als je er nog niet helemaal uit bent hoe je de cadeautjes dit jaar gaat inpakken, help is on the way!

Pretty Packages from Going Home to RoostBron: Going Home to Roost

02. Ik heb het wel voor de eenvoud van Japanse ontwerpen, deze kerstboomhangers zijn daar een goed voorbeeld van. Eenvoudig, maar mooi.

Pretty Things - Felt Christmas Decorations by FeltCafeBron: Flickr

03. Misschien een beetje vreemd, maar deze tattoo roept bij mij ook kerstgevoel op.

Pretty Things - Christmas tattooBron: via Pinterest

04. Verre van eenvoudig, maar nog altijd een van de coolste nep Kerstbomen die ik al gezien heb.

Pretty Things - Cool Christmas tree stand-inBron: Pinterest

05. Het moeten niet altijd wijze woorden zijn om mijn Pretty Things met af te sluiten, soms mag gewoon schattig ook. 🙂

Pretty Things - DeerlyBron: Pinterest

Zijn jullie aan het hele Kerst-gedoe? Ik hou wel van een versierd huis, de lichtjes achter de ramen en de pakjes natuurlijk. Iets minder fan wel van Kerstspullen die in september/oktober al in de winkels liggen. Dat maakt het hele feest een stuk minder authentiek, doe mij maar handmade of tweedehands gevonden ofzo. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Janne December 17, 2012 at 10:50 am

  Love the tattoo! Nog kerstinspiratie nodig? Bezoek eens mijn nieuwe blog: http://fairytaleofghent.wordpress.com.

 • Reply Hannelore December 17, 2012 at 11:12 am

  Fijn lijstje weer!
  Ik ben nog niet helemaal in de kerstsfeer, 15 graden en geen kerstboom, dat overtuigt ne mens niet he. Hoewel het hier in Lissabon ook wel stikt van de kerstversieringen in de winkelstraten, het is toch anders!

 • Reply elisse December 17, 2012 at 7:34 pm

  Mooooiiii! Ik ben niet zo kerstig ingesteld, maar van de kerstboom met die mooie lichtjes bij mij thuis kan ik wel genieten 🙂 En het gezellig samen zijn met vrienden en familie is natuurlijk ook heerlijk!

 • Reply Elisabeth December 18, 2012 at 6:47 am

  Hier is het niet heel erg verlicht, versiert… Maar ik geniet extra van de plaatjes van anderen 🙂

 • Leave a Reply