Home Decor

7 Days of Christmas – Decoration Sneak Peek

Na al mijn gepraat over zelfgemaakte Kerstversiering en speciaal ingepakte cadeautjes wordt het wel eens hoog tijd dat ik zelf eens laat zien wat ik met al die Kerst inspiratie gedaan heb zeker? Vandaag krijgen jullie dus een sneak peek in mijn living! Ik verexcuseer mij alvast voor de kwaliteit van de foto’s, dat is iets waar ik in 2013 misschien eens wat werk moet van maken. 🙂

Kerst Decor Sneak Peak

Kerst Decoratie Sneak Peak

Kerstkaartjesverzameling met kaartjes van: Margo Slingerland, Zuinig met Zwart en mijzelf. Hopelijk groeit die verzameling nog wat uit de komende dagen (al vrees ik er een beetje voor, kaartjes sturen is blijkbaar niet enorm hip).

Kerst Decoratie Sneak Peak

Mijn volledig handmade boom. Nog altijd één van de coolste dingen in mijn living en mijn living is behoorlijk cool. Vind ik zelf. 😛

Kerst Decor Sneak PeakHertjes everywhere! In mijn gang hangt nog zo een papieren hert, eentje dat ombre geverfd is. + nog een heel leuk Planet Fur hert en een gewoon plastieken/stoffen hertenkopje van bij Lola Life Lines (m.a.w. een verzameling die nog serieus wat uitbreiding kan gebruiken ^-^).

Kerst Decoratie Sneak Peak
En zo weten de mensen die wijn van ons krijgen ook alweer welke wijn ze gaan krijgen. Niet klagen, ge krijgt drie flessen in één keer. 😛

De rest van de living (want er zijn maar twee muren groen, de rest is wit) staat niet op de foto, wegens totaal niet versierd. Iets waar ik jaar per jaar wel verandering in ga brengen. ^-^ Wat vinden jullie er van? En hoe zit het met jullie versiering? Minimalistisch of compleet over the top?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Josie Something December 21, 2012 at 10:30 pm

  Mooi groen op je muren. Love it! Bij mij is het er behoorlijk over tijdens de kerstperiode en zo heb ik het graag.

 • Reply Fenne December 21, 2012 at 11:27 pm

  Krijg wel zin in kerst-deco met jouw posts… Misschien toch maar die boom van zolder halen 🙂
  Wij stuurden in elk geval wél een hoop kerstwensen per post. Hip of niet. (als je wil stuur ik je eentje op voor je collectie?)

  • Reply Plutomeisje December 22, 2012 at 1:00 am

   Ooh, dat zou cool zijn! Mijn adres is Sportstraat 251 – 9000 Gent. 😀

 • Reply Jolien December 22, 2012 at 10:17 am

  Tof! en de kwaliteit van de foto’s valt toch nog super goed mee 🙂

 • Leave a Reply