Daily Life

Vorige Week – 7 Days of Chrismas

Wat doet een mens zoal voor de Kerstperdiode? Vanalles, zo blijkt. En belachelijk weinig achter cursussen zitten, als we deze foto’s zouden geloven. Gelukkig voor mij is de realiteit een stuk minder glamoureus dan dat mijn favoriete smartphone app laat uitschijnen. Mijn cursussen zagen daadwerkelijk het zonlicht al, hoewel ze op tijd en stond bedolven raken onder een hoop inpakpapier, want cadeautjes inpakken tussendoor is de pauzebezigheid van de week!

Vorige Week

 • Nieuw speeltje voor de katten, handgemaakt en speciaal gekruid. Met kattenkruid, vooraleer u zich vragen begint te stellen.
 • Mijn give-away pakjes raakten ook op de post en bij hun bestemmelingen. ^-^
 • Cadeautje! Niet voor mij helaas.
 • Living foto. Niet letten op het photo-bombing roze konijn, hij doet wel vaker rare dingen.

Vorige Week

 • Een van de meest stekelige cadeautjes die ik ooit heb gegeven! 😀
 • mijn #SeSa pakje, klaar voor verzending. Had ik daar een mooi versierd adreslabel op gehangen, hebben ze daar toch wel geen saaie adressticker overgeplakt zeker. Boehoe.
 • New shoes! (Sexy boots!) – Nadat ik door de ongelofelijke gladheid van de zolen van mijn huidig paar laarzen bijna onder een auto gepletst was (*korrel zout*) en een redelijk blauwe plek overhield aan de ontmoeting tussen mijn bil en mijn fietsframe had ik het perfecte excuus om deze beauty’s te kopen. Sinds deze zomer bijten ze mij al in mijn gat. 😛
 • Shoppen + dat klote regenweer = warme melk en honing om mijzelf weer opgewarmd te krijgen. En de aanblik van mijn nieuwe schoenen natuurlijk. ^-^

Hoe was jullie week? Ook de drukke/regenachtige winkelstraten getrotseerd? Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op mensen die al hun cadeau’s in November al hebben. Bestaan die eigenlijk wel? Moeten jullie nog last minute aankopen doen vandaag of morgen? Bij mij is het fingers crossed dat mijn bloemenwinkel open gaat zijn maandag, want ik moet daar nog iets gaan zoeken. 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply elisse December 23, 2012 at 10:29 am

  Oooh toffe cadeautjes! Yep ik (en de boyfriend) zijn ook zo’n last-minuters! Wij zijn gisteren nog in allerijl naar het (ongelooflijk drukke) Shopping Center gemoeten, en naar Ikea gegaan (dat vond ik al heel wat leuker) en moeten vandaag nog eens terug… Toi toi toi dat we alles gaan vinden!

 • Reply pebblyn December 23, 2012 at 10:42 am

  Ik doe altijd keihard m’n best om er op tijd aan te beginnen, en dit jaar is dat ook gelukt! Schouderklopje voor mezelf 🙂
  En zou je bloemenwinkel vandaag niet open zijn?

 • Reply Jolien December 23, 2012 at 12:18 pm

  Die mensen bestaan zeker, ik ben er daar eentje van :p Ik vind winkelen in zo’n drukte echt niet leuk, en ik zit veel te vaak vast tussen stilstaande mensen rondom mij die dan doen alsof ze mijn “sorrymagikeensdooraub” niet horen 🙁

 • Reply emmel December 23, 2012 at 1:52 pm

  Ik moet nog een last minute koop doen voor 1 persoon. Het zal iets voor morgen zijn..;

 • Reply anouschka December 23, 2012 at 9:17 pm

  Ik heb alle cadeaus al, al heb ik er maar eentje voor mijn vriend en ik wou er nog een kopen, maar ik ben ziek… geveld op de zetel en dan maar denken hoe ik dat schitterend cadeau ga bemachtigen :/

 • Leave a Reply