Movies & Music

7 Days of Christmas – Kerstmuziekjes

Vandaag de laatste 7 Days of Christmas post, het zijn er ondertussen ook meer dan zeven, maar ik geloof niet dat iemand dat erg vindt? Hopelijk hebben jullie er iets aan gehad, aan de DIY, de linkjes naar hopen inspiratie en tutorials. Al was het maar dat jullie er nu geweldig veel zin in hebben gekregen, in een Kerstavond & Kerstdag met pakjes (klein & groot) met vrienden en familie. En hopen lekker eten. 😛

Al wat nog rest voor deze post zijn een paar traditionele en minder traditionele winterse/kerstliedjes.


(sowieso ademt de hele cd van Mumford & Sons winter uit ♥)

Eentje dat hier eigenlijk ook niet mocht ontbreken, maar onvindbaar is op Youtube, is Winter Wonderland door Goldfrapp. Mijn favoriete versie ever van dat liedje. Wat durven jullie al eens opzetten tijdens de Kerstdagen? Of blijven jullie ver weg van de Kerstliedjes?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisse December 24, 2012 at 1:31 pm

    Ik vond het een heeel fijne reeks, merci om ons te verblijden met uw leuke postjes! Ga nu maar genieten van de kerstdagen, hop, ge moest al weg zijn!

  • Reply Ollie en Wallie December 24, 2012 at 3:06 pm

    fijne kerst en merci voor alle inspiratie!

  • Leave a Reply