Bloggen, Daily Life

De 10 van 2012

Vandaag krijgen jullie mijn 10 (want anders had ik ze allemaal gepost) favoriete blogposts van het jaar. Schaamteloze zelfreclame dat mag af en toe wel eens. Ik heb redelijk wat afgeblogd dit jaar, iets waar ik stiekem wel een beetje trots op ben. Ik had op mijn 24 before 25-lijstje geschreven dat ik graag 100 blogposts wou schrijven, een getal waar ik verbazend vlot over ging. Momenteel zit ik zelf aan 148 blogposts! Een keuze maken was dus niet gemakkelijk (vandaar dat ik af en toe wat vals speel ;)).

DIY Juwelenhouder

Mijn eerste DIY van het jaar was mijn Juwelenhouder, een project dat al lang op de planning stond en waar ik nog steeds geweldig blij met ben!

SWAP – Uitgaande pakjes

Mijn Swap! Zalige leuke ervaring en iets wat ik zeker nog eens wil overdoen in 2013!

Summer at Home

Misschien niet de moment om dit te posten, maar ik kreeg direct weer zin in de zomervakantie toen ik mijn Summer at Home post herlas. Nog maar zes maanden!

Ghent City Guide

Mijn Gentse City Guide! In drie awesome delen. Deel 1 met een focus op de leukste adresjes om te shoppen, deel 2 met de beste eetplaatsjes in Gent & deel 3 met mijn favoriete plaatsje in Gent & must sees. Koekjes en thee

Koekjes + thee. Iets wat ik dringend nog eens moet maken. Wegens very much perfect voor de feestperiode.

Wunderkammer

Nog steeds één van mijn favoriete inspiratie posten, alleen al omwille van de complete awesomeness van het concept “wonderkamer“. Bovendien staat zo een plekje in ons huis nog steeds hoog op mijn verlanglijst. ^-^

DIY Krimpplastiek Broche

Een hele leuke tutorial om in elkaar te steken was die voor een Krimpplastiek Broche. Vooral omdat krimpplastiek een materiaal is waar ik nog niet veel met had gewerkt, dus het was een beetje een experiment om de tutorial in elkaar te steken. Niet meer dan passend dus dat deze tutorial een plaatsje krijgt in mijn top 10.

Amsterdam & Kopenhagen reis

Iets wat natuurlijk niet kon ontbreken in mijn overzicht van favoriete blogposts dit jaar, is mijn reisverslag van onze reis naar Amsterdam en Kopenhagen! ‘t Is een beetje valsspelen, aangezien dit in totaal eigenlijk een stuk of acht blogposts zijn, maar één favoriete dag uitkiezen is echt onmogelijk.

DIY Strikjes slinger

Mijn strikjesslinger was nog zo een leuk tutorial om te maken en om te zien hangen in mijn woonkamer.  Ik had er wel wat geduld voor nodig, maar vlak voor de drukke Kerstperiode kwam zo een zen-moment wel goed uit. 🙂

All about Washi

Nog steeds een geweldig leuke post om opnieuw te bekijken + Washi tape blijft een van de leukste producten die ik de afgelopen jaren ontdekt heb!

Hebben jullie een favoriete blogpost van het afgelopen jaar (hier of elders)? Of hebben jullie dit jaar ergens een geweldige nieuwe blog ontdekt die ik zeker eens moet gaan bekijken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply elisse December 30, 2012 at 12:40 pm

    Awel ja, die zou ik ook in mijn top 10 favoriete posts zetten van u ‘t afgelopen jaar Eline! ‘t Was een goei jaar voor u he 🙂 Fijn 2013!

  • Reply emmel December 30, 2012 at 6:58 pm

    uw gent gids is super. Had ik die maar eerder gezien. Ik wist niet dat Avalon nog bestond

  • Reply Meisje van de zeppelinfabriek December 30, 2012 at 10:39 pm

    Knap!!!

  • Leave a Reply