Bloggen, Daily Life, Link Love

Eindejaarslijstjes lijstje ^-^

2013

De laatste dag van het jaar, het perfecte moment voor de laatste post van het jaar. Eentje met een eindejaarslijstje in, iets wat hier een beetje een traditie aan het worden is. Een lijstje dat een beetje een best of is (niet van mijzelf deze keer) en ook een beetje een vooruitblik naar volgend jaar is.

Leukste ontdekking van 2012:

Wunderlist! Seriously, de ideale oplossing voor iemand die chronisch lijstjes aanmaakt. Bovendien beschikbaar op mijn GSM en op mijn laptop, dus geen rondslingerende (ok, to be honest, ze zijn er nog steeds) blaadjes met lijstjes meer die je kwijt raakt.

Instagram! Niet iedereen gaat hiermee akkoord gaan waarschijnlijk, maar ik vind dit een geweldig leuke app! Foto’s maken & delen is op zich al geweldig, maar kunnen volgen waar je favoriete bloggers of kunstenaars met bezig zijn maakt de app nog veel leuker! ‘t Is een beetje meekijken achter de schermen. + mijn “Vorige Week” posts in elkaar steken is zoveel makkelijker!

Meest gelezen blogs in 2012

 • A Beautiful Mess – Nog altijd dé blog voor DIY & lifestyle
 • The Dainty Squid – Prettig gestoord, de leukste verzamelingen en zo kleurrijk!
 • Hello Sandwich – Een beetje een inside blik van Japan + de meest fantastische dingen met gekleurd papier
 • Bij Gebrek aan Beter – Een blog waar ik altijd vrolijk van word! 😀
 • One Sheepish Girl – Een leuke blog met DIY’s & projecten
 • The Last Days of Spring – DIY’s, visueel leuke posts, linkjes naar leuke blogs, brieven & papier.
 • SillyGrrl – Doet de zotste dingen in de lucht + de plaats om de inside van uw blog te leren kennen
 • Skunkboy – omdat ik altijd een beetje jaloers ben op haar schattige outfits 😛

Plannen voor 2013

Mijn echte plannen voor 2013, die staan ieder jaar op mijn before-lijstje, een lijstje dat ik nu voor het derde jaar (? ben de tel kwijt :P) rond mijn verjaardag opstel waarbij ik mijzelf evenveel opdrachten geef als ik dat jaar word. Dit jaar moet ik dus 25 dingen verzinnen die ik tegen 24 januari volgend jaar moet proberen voltooien. Op dat lijstje is het dus nog even wachten (hoewel ik al druk bezig ben met dingen te verzinnen), maar ik heb wel nog een paar extra plannen voor 2013.

 • In 2013 wil ik nog meer bloggen dan in 2012. Ik zit nu aan 150 blogposts, dus richting 200 blogposts gaan lijkt mij wel haalbaar. Alleen op voorwaarde dat het leuk blijft natuurlijk.
 • Een beetje meer foto’s nemen is ook iets waar ik werk wil van maken in 2013, met de bedoeling dat ik om op het einde van het jaar (of halverwege, afhankelijk van hoe enthousiast ik ben) een album samen te stellen. Lijkt mij wel leuk om eens te kunnen in terugbladeren.
 • Iets waar ik het nog niet (veel?) over gehad heb dit jaar, maar wel al sinds September door mijn hoofd zweeft: ik ga mij inschrijven voor een bachelor grafische & digitale media. Dat is iets waar ik ENORM naar uitkijk! Ik mis het creatieve aspect in mijn huidige richting enorm en hopelijk vind ik dat aan Artevelde een beetje terug. Met mijn hoofd zit ik al in het 2e semester, wat deze blok-periode er niet beter op maakt helaas..
 • Dit jaar ga ik mijn kleerkast eens volledig uitmesten (met alles langer dan 1 jaar niet gedragen = byebye) + opnieuw aanvullen met zoveel mogelijk zelfgemaakte kledingstukken. Pijnlijk + leuk tegelijkertijd.
 • Na de examens ga ik mij serieus aan het produceren mogen zetten, want ik sta eind februari op een Gents handmade marktje! 😀

Voila, al wat rest voor dit jaar zijn de woorden: gelukkig nieuwjaar! Moge 2013 een fantastisch jaar worden voor iedereen! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply fiekefatjerietjes December 31, 2012 at 1:53 pm

  <3 lijstjes! Ik kan er ook niet meer zonder :-).
  Ik probeer zeker eens langs te komen op de Gentse DIY markt!
  Gelukkig nieuwjaar!

 • Reply Fenne December 31, 2012 at 4:58 pm

  Misschien zie ik er over, maar is jouw SeSa pakje nu aangekomen?

  • Reply Plutomeisje December 31, 2012 at 7:34 pm

   Jup, mijn SeSa is het vanavond komen afgeven. ‘k Heb haar helaas zelf niet gezien (net uit bad, dat is niet de manier om pakjes te ontvangen :P), maar ‘k heb een hele mooie doos stempels gekregen Yellow Owl Workshop. 😀

 • Reply elisse January 1, 2013 at 7:50 pm

  Uw lijstjes zijn zo geweldig! Ik ben zelf echt niet zo’n lijstjesmens, maar door u begint de kriebel er wel een beetje te komen, hihi. Fijn 2013 (!) en ik was blij verrast toen ik mijn blog tussen (nog maar eens 😉 ) een lijstje zag staan.

 • Reply Zoë January 2, 2013 at 7:27 pm

  Wat leuk om te lezen dat je ook op Let’s LousArt staat, ik ook! Dan meeten we eens in het echt 🙂
  En gelukkig nieuwjaar!

 • Leave a Reply