Daily Life

Plannen voor Januari

The Unsleeping Dream by sandra Dieckmann via EtsyThe Unsleeping Dream by Sandra Dieckmann via Etsy

Met de feestdagen en den blok was ik het bijna vergeten, maar ik heb wel degelijk nog een paar plannen voor januari, naast de voor de hand liggende (studeren!). December was trouwens een goede maand voor mijn plannen. Het enige wat iets minder ging was studeren, met al die deadlines & feestdagen is dat wellicht niet raar.

 • Studeren! (Jullie mogen altijd duimen op 11, 14, 25 & 31 januari! :D)
 • Mijn verjaardag een beetje vieren (vlak voor een examen..)
 • Productieve pauzes houden (en niet gewoon hersenloos achter de pc kruipen of Facebook voor de honderdduizendste keer op updates checken)
 • Iedere week minstens een blogpost of twee online plaatsen
 • Een “25 before 26” lijstje opstellen
 • Mijn kleerkast uitmesten (ideaal pauze-materiaal!) & een paar nieuwe basics in de solden kopen.
 • Schaamteloos om verjaardagskaartjes bedelen

Over dat laatste puntje heb ik lang nagedacht, het is namelijk niet mijn gewoonte om klakkeloos andere bloggers na te doen, maaarrr het is gewoon een super goed idee! Ik vind post krijgen op zich al geweldig, maar post krijgen voor mijn verjaardag (24 januari) tijdens de examens klinkt gewoon extreem zalig. Dus wie wil mag mij altijd een kaartje sturen, mijn adres is:

Sportstraat 251
9000 Gent

Tussen mijn blogplannen voor 2013 staat er trouwens “meer give-aways organiseren”, waar ik dan ook onmiddellijk werk van ga maken, want uit alle kaartjes ga ik er eentje kiezen, die krijgt een cadeautje terug. 🙂

Wat zijn jullie plannen voor januari? Als het antwoord studeren is, heel veel sterkte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply elisse January 3, 2013 at 3:44 pm

  Ik vind dat wel een keileuk idee met die verjaardagskaartjes, ik wilde dat voor mijn verjaardag ook al doen, hihi! Fijne plannen, en oh ik heb net mijn 22 before 23 lijstje opgesteld, maar ik kom nog eentje tekort, dus ik ben wel benieuwd naar de uwe 🙂 En ik heb zin in 2013, amaaaai!!! Veel succes met blok & examens, Eline!

  • Reply Plutomeisje January 4, 2013 at 5:37 pm

   Hihi, mensen bekeren tot lijstjes is leuk ^-^
   Wanneer verjaar je? Je hebt wellicht nog wel een beetje tijd om er nog eentje te vinden? Ik hoop ook dat je er nu niet van gaat af zien om kaartje te vragen? Dat mag een 2013 blog trend worden van mij hoor. 😀

   Ook heel veel succes met de examens!

 • Reply Jolien January 3, 2013 at 10:15 pm

  Van mij mag je in ieder geval een kaartje verwachten! Veel succes met de blok en een gelukkig nieuwjaar!

 • Reply Jessi January 3, 2013 at 10:57 pm

  Wat een leuke vooruitzichten! (buiten dat blokken dan, bah) Ah, weer eentje die om kaartjes gaat bedelen. Vind ik leuk 😉

  Het is leuk om lotgenootjes te vinden die ook nog verder gaan studeren! Dan voel ik me niet zo alleen. Het geeft me wat meer motivatie om het toch te doen! Dank u voor de lieve reactie 🙂

 • Reply madrina January 4, 2013 at 11:22 am

  Thumbs up!
  En heb je nu je sesa gekregen?

  • Reply Plutomeisje January 4, 2013 at 5:31 pm

   Ja hoor, ze zijn hem op oudejaar komen binnensteken. 😀

 • Reply Josie Something January 4, 2013 at 9:16 pm

  Je hebt gelijk, een mens kan nooit kaartjes genoeg krijgen! 🙂

 • Reply Vorige Week | Plutomeisje January 20, 2013 at 10:01 am

  […] voltooid, op eentje na. Wat mag er volgens jullie niet in mijn lijstje ontbreken? // Mijn eerste verjaardagskaartje! Kaartjes zijn nog altijd welkom (nog tot 24 januari), ik ben al druk een cadeautje aan het […]

 • Reply Verjaardagskaartjes! | Plutomeisje January 31, 2013 at 8:50 pm

  […] bed kruipen, maar eerst moet ik nog een post met jullie delen die al een tijdje over tijd is. Ik vroeg, en kreeg, namelijk een geweldige stapel kaartjes voor mijn verjaardag, allemaal om ter […]

 • Reply In mijn pauze | Plutomeisje November 12, 2013 at 8:10 pm

  […] ge tijdens het blokken (ik kan mijn hoofd niet altijd even goed afzetten) verzint. En zoals ik al schreef, ik was van plan om deze maand het beste uit mijn pauzes te halen en uit de buurt van mijn computer […]

 • Leave a Reply