Daily Life

Vorige Week

Voila, de eerste week van het jaar zit er weeral op. Een rustige en frustrerende week achter de boeken (mijn hersenen die opnieuw besloten hebben dat alles interessanter is dan mijn cursus + een stortvloed van ideeën en dingen die ik nu direct zou moeten doen aan het genereren zijn, altijd fun tijdens de examens), maar gelukkig waren er ook een paar pluspunten.

Vorige Week

 • Van Hema kreeg ik rond Kerst een mailtje dat hun kaartenrek opnieuw beschikbaar was en ik moest er dus niet lang over nadenken om het te bestellen. Deze week mocht ik het gaan ophalen in de winkel en ondertussen hangt het in mijn gang te pronken. ^-^
 • In de Veritas vond ik een leuke broche en halsketting aan -50%. Yay voor vroege VIP kortingen.
 • Mijn schetsboek raakte, na twee idioot lange jaren, eindelijk vol. Zoals dat dan gaat met een nieuw schetsboek vloog ik er onmiddellijk in.
 • In de Delhaize kwam ik plots Mollie Makes tegen, een tijdschrift dat al lang in mijn lijstje staat van tijdschriften die ik *ooit* eens wou lezen. Een heel leuk tijdschrift, dus veel kans dat het nog wel een paar keer in mijn winkelmandje beland.

Hoe was jullie week? Allemaal al bekomen van de feestdagen & bijhorende menu’s?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ollie en Wallie January 6, 2013 at 12:45 pm

  cool, ik wist niet dat ze bij de hema fotorekjes hadden, ik moet dringend op zoek gaan!

  • Reply Plutomeisje January 6, 2013 at 1:12 pm

   in de winkel zelf hebben ze ze niet meer, maar op de webwinkel kan je ze bestellen (en in de winkel gaan ophalen en betalen, heel gemakkelijk!)

 • Reply Jolien January 6, 2013 at 1:24 pm

  hihi, ik ben ook al aan ‘t overwegen om zo’n kaarten/foto rek te kopen.

 • Reply inkt + vis January 7, 2013 at 1:20 pm

  oooh zo leuk zo’n kaartenrek!
  was ik vorig jaar lang naar op zoek, eens kijken op de site 🙂

 • Reply kelly January 10, 2013 at 10:00 pm

  da rekje had ik toen ook gepind, was te rap uitverkocht! kga nog is piepen 🙂 merci voor den tip!

  • Reply Plutomeisje January 11, 2013 at 7:26 pm

   Je kan je op de site opgeven om een email te krijgen wanneer het opnieuw binnen is. Ik heb dat gedaan en direct besteld nadat ik de email gekregen had (en rap zijn is blijkbaar nodig, want de laatste keer dat ik keek waren ze alweer uitverkocht).

  Leave a Reply