Daily Life

In mijn pauze

Blokpauzes zijn er voor aan de ellenlange lijstjes to-do & projecten te werken die ge tijdens het blokken (ik kan mijn hoofd niet altijd even goed afzetten) verzint. En zoals ik al schreef, ik was van plan om deze maand het beste uit mijn pauzes te halen en uit de buurt van mijn computer te blijven. Ondertussen plakte ik mijn favoriete bloempotje weer aan elkaar (gesneuveld onder Loki), plante ik een paar plantjes (wiens potten sneuvelden.. door de katten) en sorteerde ik mijn verzameling stofjes!

Dat laatste was dringend nodig, want mijn stoffenrek zag er zo uit:PhotobucketHalverwege zijn er al twee stapels weg voor alle duidelijkheid, anders zou ik een heel vreemde manier van rekken vullen hebben. 😛PhotobucketAltijd leuk om de “erna” te zien. Op mijn rek liggen nu vooral mijn grote lappen stof of mijn zware stoffen. Nog niet ideaal, vooral die bovenste doos (the box of shame ofte mijn doos met UFO’s in.. ja ik ben daar allemaal met “bezig”) kan stukken beter (en leger :P).PhotobucketAlle dunne katoentjes zijn nu verhuisd naar de overkant van de kamer, naar drie vakjes van mijn Expedit. Totaal niet op kleur, maar perfectie is voor een andere keer. 🙂

De paddenstoel op de kast is trouwens het geplakte potje dat ik in het begin van deze post vermelde. De kaarsjes rechts op de kast zijn gewoon een barrière dat de katten er niet op kunnen. 😛

En nu terug naar mijn cursussen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Hannelore January 9, 2013 at 3:37 pm

  Oh ik vind uw manier van tekeningen ophangen echt heel tof, met die kapstokskes!

  • Reply Liesbeth January 9, 2013 at 4:02 pm

   ja, zeg, zo tof !! En handig om af en toe te verwisselen.

 • Reply elisse January 9, 2013 at 3:55 pm

  Goed gedaan! Ge moogt trots zijn op uw manier van pauze nemen, bij mij is ‘t (voorlopig!) wel andere koek :p

 • Reply la merlette blanche January 9, 2013 at 4:13 pm

  Wauw, zo’n mooie collectie zeg! Allez, vooral in de zin van ‘omvangrijk’, want op basis van 1 streepje stof kan ik de schoonheid niet echt beoordelen 😉

 • Reply sellmyshoes January 9, 2013 at 7:24 pm

  Serieus verschil! En inderdaad, leuk om uw tekeningen zo op te hangen!

 • Reply Josie Something January 9, 2013 at 8:04 pm

  Amai, wat een collectie! Van waar heb je die kapstokjes? Die zijn zo leuk!

 • Reply ktrn January 9, 2013 at 9:25 pm

  Ik vind het wel wat hebben, zo totaal niet gesorteerd op kleur! 🙂

 • Reply emmel January 10, 2013 at 3:10 pm

  Ik neem ook even blokpauze maar helaas wel aan de computer

 • Reply Kapstok-kunst | Plutomeisje January 12, 2013 at 2:23 pm

  […] ← In mijn pauze […]

 • Reply Studio Sneak Peek | Plutomeisje November 12, 2013 at 8:03 pm

  […] te hangen, schreef ik al eens eerder, die post kan je hier terugvinden. Ik schreef ook al eens hier over mijn verzameling stoffen en hoe ik die enigszins probeer netjes te houden (wat duidelijk niet […]

 • Leave a Reply