Movies & Music

[Movie Time] The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower is zo een film waar ik al een hele tijd naar uitkeek sinds ik de trailer voor de eerste keer zag. Afgelopen dinsdag trakteerde ik mijzelf op een studie-vrije dag en trok richting cinema om daar, in het kleinste zaaltje van de Kinepolis, te genieten van de film. Genieten, want de film is echt de moeite!

De film deed mij een beetje denken aan Juno (ook een geweldige film), qua niveau en zelfspot dan, niet thematisch. De auteur van het boek heeft trouwens meegeholpen bij de verfilming, iets wat ik altijd wel een pluspunt vind omdat ik er van uit ga dat auteurs hun boeken met veel liefde en zo dicht mogelijk bij het origineel willen verfilmd zien. Het boek gaat hier zeker ook nog gelezen worden, het verhaal is te mooi om niet nog eens te herbeleven. Over een paar maand wel, als ik de film al een beetje vergeten ben. 😛

Hebben jullie de film al gezien? Wat vonden jullie er van? En indien je hem nog niet gezien hebt, zeker gaan kijken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jessi January 18, 2013 at 12:01 pm

  Ik kan niet wachten om die te gaan zien! 🙂

 • Reply elisse January 18, 2013 at 4:22 pm

  Ik heb hem niet gezien, maarrrr hij staat al op mijn harde schijf – oeps, mag ik dat hier wel zeggen? – dus het is er eentje voor dit weekend of volgende week! Hoeveel examens heb je nog?

  • Reply Plutomeisje January 18, 2013 at 5:37 pm

   haha, van mij mag je dat zeggen. :p nog twee examens, op 25 en 31 jan. hopelijk de laatste ooit bij comm wetenschappen.. 🙂 Jij nog veel examens?

 • Reply Andrea January 18, 2013 at 5:31 pm

  Jaaaa, ik vond hem ook heel erg mooi! En dat terwijl ik er niet echt veel van had verwacht 🙂

  • Reply Plutomeisje January 18, 2013 at 5:38 pm

   oh, waarom zo lage verwachtingen?

 • Reply Jolien January 18, 2013 at 7:42 pm

  Ik zag ‘m ook pas en ben er ook groot fan van, fantastisch mooi. Een dag of twee later kon ik ook ‘t boek gaan afhalen dus die gaat binnenkort ook gelezen worden!

 • Reply Marlou January 21, 2013 at 8:07 pm

  ik vond hem inderdaad ook fijner dan ik had durven hopen <3

 • Leave a Reply