Daily Life

Vorige Week

Vandaag een redelijk lange versie van Vorige Week, aangezien het de foto’s zijn van de afgelopen twee weken. Twee weken achter mijn cursus, dat wilt vooral zeggen dat er een hoop Loki studybuddy foto’s tussen zitten, maar mijn kitten is te schattig om niet te delen. πŸ™‚

Vorige Week

Yes, het begint al goed. Lot’s of Loki + mijn pakje van Veritas. Van 18 tot 24 januari houdt Veritas Woldagen waarbij je verschillende DIY ideeΓ«n kunt terugvinden op hun website en wol aan promo prijzen in de winkel kunt krijgen. Ik raad trouwens aan om VIP-klant te worden van Veritas (gewoon inschrijven op hun nieuwsbrief), want hun extra kortingen zijn wel leuk. πŸ™‚

Vorige Week

In mijn favoriete Gentse winkeltje vond ik een leuke beker en een vervanger voor mijn gesneuveld vogelpotje. Een beetje kleiner dan het vorige, maar oh zo schattig // Ik stelde mijn lijst op voor mijn soldenzoektocht en kon toch een aantal dingen schrappen // In mijn nieuwe schetsboek werden de eerste pagina’s gevuld // Na een goed eerste examen trakteerde ik mijzelf op een cupcake met chocolademousse topping. Zo yum!

 photo VorigeWeek_20130119_01_zps9290fdf8.jpg

Ik schreef over mijn kapstokken (en leerde ze waarderen :P) // Was heel blij met mijn SeSa cadeautjes, hoewel ik nog aan het wachten ben om het eens uitgebreid te kunnen testen // Haalde dag 10 van 365 πŸ˜€ // Kocht een gevlekte skinny jeans, allemaal firsts, maar ze zit zo goed ^-^

 photo VorigeWeek_20130119_02_zps59eb0224.jpg

Loki! // Verse koekje in the make // En verse koekjes die ondertussen al allemaal gesneuveld zijn (maar ik heb nog deeg op overschot) // Mijn Allemaal Rokjes boek werd eindelijk opengeslagen zodat ik mijzelf een nieuw rokje kon maken.

 photo VorigeWeek_20130119_03_zpscc7555db.jpg

Studio foto: mijn Tim Burton-popje & een deel van mijn Washi tape verzameling // Loki! // Een stofje dat al een hele tijd op een bestemming ligt te wachten, maar na A-lijn rokje numero 1 heb ik eindelijk beslist wat er uit gaat komen // Kaders & wijnskistjes die geduldig aan het wachten zijn op het einde van de examens, dan krijgen ze een bestemming & inhoud (mijn mini-collectie schedels!)!

 photo VorigeWeek_20130119_04_zps4b88c57b.jpg

Jup, zo ziet mijn cursus er uit. Afgrijselijk onoverzichtelijk, te veel kaders en titels in teveel kleuren // Mijn nieuwe high top wedge sneakers, na lang zoeken een paar gevonden dat goed zit. Ideaal om de Gentse kasseien probleemloos aan te kunnen // Mijn 25 before 26 lijstje is bijna voltooid, op eentje na. Wat mag er volgens jullie niet in mijn lijstje ontbreken? // Mijn eerste verjaardagskaartje! Kaartjes zijn nog altijd welkom (nog tot 24 januari), ik ben al druk een cadeautje aan het verzinnen om weg te geven. πŸ™‚

Hoe was jullie week? Hopelijk naderen de studenten onder jullie allemaal het einde van de examenperiode? Indien je, net als ik, het geluk hebt om nog tot de 31 te moeten studeren: heel veel sterkte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply pebblyn January 20, 2013 at 10:41 am

  31 januari is ook bij mij D-Day (of whatever). Nog veel succes! πŸ™‚

 • Reply Fenne January 20, 2013 at 10:45 am

  Leuke post!
  Dat Tim Burton- popje is tof!
  Die cursus is echt wel druk,… en ik maar klagen over mijn pagina’s lange doorlopende tekst met extra lange zinnen :-)- wij beginnen trouwens morgen alweer met lessen.
  Ik weet natuurlijk niet wat je 24 andere plannen zijn, maar misschien iets met tekenen/schilderen?

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:38 pm

   Oh, wat studeer je dan, dat je zo vroeg al opnieuw met de lessen begint? (En heb je wel vakantie gehad? :s).

   Mijn 24 andere plannen ga ik morgen delen (ik wou nog niets verklappen), maar tekenen staat er zeker al tussen! πŸ˜€

 • Reply CarlaK January 20, 2013 at 10:54 am

  OOOOh lalalala die bomenstempel is FANTASTISCH mooi, de druppelstof trouwens ook !
  25 ste plan : een andere blogster in het echt ontmoeten?
  Veel succes bij de examens, hou je warm !
  Liefs!

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:44 pm

   Ha, dat lijkt mij nog wel een goed plan, een mede-blogger ontmoeten. πŸ™‚

 • Reply Ollie en Wallie January 20, 2013 at 11:07 am

  je sesa dan toch eindelijk gekregen! hier nog steeds niets
  en leuk studeermaatje heb je!

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:42 pm

   Nog steeds niets? :s Ook geen mailtje met uitleg?

 • Reply elisse January 20, 2013 at 11:45 am

  Ooooh je SESA! Ik ben benieuwd naar een uitgebreider verslagje, dat zal er vast nog aankomen. En oh vogelpotje! Oh Loki! Oh theepotkoekjes! Oh wedges! Ideetjes voor uw lijstje: gaan picknicken, een verkleedfeestje/gemaskerd feestje organiseren, swap organiseren, gaan rolschaatsen(!!), stoppen met fastfood eten voor minstens een maand, … πŸ™‚ Mijn lijstje komt bijna online! Nog veel concentratie gewenst, ik ben er (joepie!) morgen al vanaf. Maar ik leef wel mee met de arme studentjes die nog lang moeten!

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:49 pm

   Haha, zoveel ideetjes. πŸ˜€ ‘k Ben benieuwd naar uw lijstje, volgens mij gaat super zijn. πŸ™‚

 • Reply Eva January 20, 2013 at 11:50 am

  dat stofje is echtsuuuuuper!

 • Reply Jolien January 20, 2013 at 12:18 pm

  ooh wat een fijne post. Dat druppelstofje vind ik echt helemaal fantastisch! veel succes nog met je examens.

 • Reply fielosophie January 21, 2013 at 11:25 am

  Aaw, Loki is de mooiste poes ooit! Of nee, de tweede mooiste want dat ben ik verplicht aan mijn eigen poes πŸ˜‰

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:50 pm

   Eigen kind, schoon kind hΓ©. Of in dit geval kat. πŸ˜€

 • Reply Marlou January 22, 2013 at 1:31 pm

  zo leeuk, die theekopjeskoekjes! en foto’s van je kat mogen hoor, wΓ‘t een schatje πŸ™‚
  succes met je examens! komt goed!

 • Leave a Reply